PRIČAO JE DA GA JE NJENA BOLEST PROMENILA: Nakon godina braka sa Biljanom,Aco spakovao kofere VREME JE, svi u ČUDU!
Foto: Story / Luka Šarac

neočekivano!

PRIČAO JE DA GA JE NJENA BOLEST PROMENILA: Nakon godina braka sa Biljanom,Aco spakovao kofere VREME JE, svi u ČUDU!

Brak Aca Pejovića poseban je u svakom smislu

Objavljeno: 07:34h

Nakon završene srednje škole Aco Pejović upoznao je Biljanu, po njegovim rečima, najlepšu maturantkinju Prijepolja.

Svega deset dana kasnije sa njom je stao na ludi kamen, a ponosno tvrdi da je još uvek, uprkos brojnim izazovima i tri ćerke Magdalene, Marije i Ive, koje je trebalo izvesti na pravi put, ludo zaljubljen u nju. Brak Ace Pejovića i Biljane Pejović važi za jedan od skladnijih na estradi, mada nije uvek tako bilo.

Po priči muzičara, mir u njihov dom došao je onog momenta kada su supružnici podelili uloge i porodične obaveze. Aco je, navodno, zadužen da izdržava porodicu, donosi novac u kuću, dok Biljana njime raspolaže, brine o deci, vaspitava ih i vodi domaćinstvo.

Aco Pejović
foto: Emilija Jovanović

Uz sva ta zaduženja supruga Ace Pejovića uspela je i da diplomira, na šta je muzičar posebno ponosan.

Brak Ace Pejovića, po merilima mnogih, idealan je a dodatno lepim i zanimljivim ga čini ljubav prema putovanjima koje muzičar i njegova izabranica dele.

Ovogodišnji odlazak na odmor na posebnu destinaciju bio je Acin poklon Biljani.

Naime, pevačeva supruga obožava Italiju i godinama je čeznula da je obiđe što joj je muzičar sada priuštio. Supružnici već nekoliko nedelja uživaju u obilasku najlepših lokacija "velike čizme", tamošnjih muzeja i spomenika kulture, pa i vinarija, dok im društvo u ovoj avanturi prave dragi prijatelji.

Podsetimo, supruga Ace Pejovića izbegava javna okupljanja otkako joj je pre sedam godina, usled pucanja aneurizme na mozgu, život visio o koncu. Podsetimo, krajem februara 2015. Biljana je u polusvesnom stanju prebačena u beogradski Urgentni centar, gde je operisana po hitnom postupku.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Aco Pejović se kroz suze prisetio najtežih momenata kada se njegova supruga borila za život.

‒ Biljana je bila zdrava žena, nikada nije imala problema, nije ni znala da ima te aneurizme. To je kao jedan balon koji se stvori na krvnom sudu, ona je to imala urođeno i to dve na očnim aortama. Tri dana se žalila da je boli glava, ali ništa nešto drugačije nego inače. U nekom trenutku se samo srušila u amfiteatru pred studentima dok je držala predavanje i odmah je prebačena u Urgentni centar. Iščekivanje dok je tamo ležala na stolu zauvek ću pamtiti. Te ružne scene koje čovek mora da gleda, kako iznose na svakih pola sata po jedno telo u crnim kesama - priča pa nastavlja:

Sediš i čekaš, a kroz glavu ti prolazi najgore, da će doktor da izađe i kaže ti: „To je to“. Od hiljadu preživi jedan kada dođe do pucanja aneurizme, to su mi kasnije rekli. Kreću da je vode na operaciju i zovu našu decu da je vide jer je to možda poslednji put. Šest i po sati je trajala operacija, do sedam ujutru bili smo u Urgentnom – ispričao je sa suzama u očima poznati pevač i dodao da je posle operacije počela nova borba za Biljanin život.

‒ Užasno je bilo videti je kako leži obrijane glave sa rezovima. Nisam dozvolio nikome da mi dolazi u kuću, hteo sam da budem sam sa svojom decom. Onda sednem, zagrlim ih i kažem: „Možemo da ostanemo bez mame“. Ali sve to prođe, izdrži nekako čovek. Odem u svoju sobu i iz sveg glasa se derem i vrištim i molim Bilju da ne umre i da me ne ostavi.

1 / 9 Foto: Story / Luka Šarac

Bonus video:

59:08

REALNA PRIČA - ACO PEJOVIĆ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.