TAMARA OBJAVILA PORUKE SA JOVANOM JEREMIĆ! Voditeljka sve smislila: "NABIJ PRIČU, NAPRAVIĆEMO OD MENE HEROJA"!
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

BUKTI RAT!

TAMARA OBJAVILA PORUKE SA JOVANOM JEREMIĆ! Voditeljka sve smislila: "NABIJ PRIČU, NAPRAVIĆEMO OD MENE HEROJA"!

Gde ima dima ima i vatre!

Objavljeno: 14:38h

Tamara Đurić zaratila je putem društvenih mreža s Jovanom Jeremić, nakon voditeljkine objave za koju su mnogi pomislili da je upućen upravo starleti.

Tamara je između ostalog istakla da "neće o moralu Jovane Jeremić" i dodala da je voditeljka "muža ostavila zbog kola i stana", a dužna joj nije ostala ni Jovana. Voditeljka je odmah uzvratila i poručila: "Javljaju se sponzoruše, a muž ih prevario 20 puta".

Đurićeva je uporedila Jovanu sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi i poručila Jeremićevoj da se ne poredi sa njom koja je ostvarena već sa svojom koleginicom Vendi.

Vendi se ovim povodom oglasila kratkom, ali jasnom porukom:

"To ne pratim, ne zanima me. Ne obraćam pažnju na uličare", rekla je Vendi za "Kurir".

Tamara je istakla da Jovana nije njena liga, te da njih dve ne mogu da se porede. Ona je izjavila da Jeremićka može da se Vukelićkom jer su njih dve koleginice.

"Ona i ja ne možemo da se poredimo. Nas dve nismo ista liga. Ja sam uspešna, nadogradila sam svoj život, imam dete kojim se bavim, svoj biznis. Ona može da se poredi sa Vendi, i da razmišlja koliko je napredovala u odnosu na nju, što ne znači da sutra Vendi ne može da bude na njenom mestu. Obe na sličan način vode emisije, samo mi nije jasno na osnovu čega Jovana sebe poredi sa mnom... Ali ona i njena koleginica Vendi treba da se porede I da njih dve prave paralelu koja kako vodi emisiju.. I ona je tako duhovita šljiva veruje u te paranormalne stvari: vračare, gatare, slično vode emisiju. Samo što je Vendi malo lepša za ekranizaciju, ali to sad nije ni važno estetski", rekla je između ostalog Tamara koja je u nastavku sage objavila poruke koje je razmenjivala sa Jovanom Jeremić a u kojima joj ona piše kako će od sebe napraviti heroja.

Pogledajte kakve su prozivke "pljuštale" između Tamara i Jovane:

1 / 4 Foto: instagram/printscreen
Maja Marinković, Jovana Jeremić
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.