NAJTUŽNIJA SAM NA SVETU CELOM! Ivana Mihić posle tri godine objavila TEŠKE VESTI!
Foto: Dragana Udovičić

TUŽNO!

NAJTUŽNIJA SAM NA SVETU CELOM! Ivana Mihić posle tri godine objavila TEŠKE VESTI!

Tuga Ivane Mihić ne jenjava, naprotiv iz godine u godinu sve je veća

Objavljeno: 07:38h

Juče je obeležena treća godišnjica od smrti Gordana Mihića, a porodica slavnog scenariste i reditelja još uvek nije u stanju da se pomiri sa tim da ga više nema. Tuga Ivane Mihić, ćerke pokojnog dramaturga, svakim danom je sve veća, a uspomene ne blede, niti im ona dozvoljava da padnu u zaborav.

Glumica, koja je vrlo mlada, još u osnovnoj školi dobila svoj prvi tv angažman, podelila je rano juče sećanje na oca uz komentar koji je mnogima naveo suze na oči:

- Moj tata, najbolji čovek na svetu. Tri godine tajko moj - napisala je Ivana ispod Mihićeve fotografije, nakon čega su usledili divni komentari podrške njenih obožavaoca.

Podsetimo, glumicu Ivanu Mihić nemamo prilike da tako često vidimo u filmovima i serijama novijeg doba, a isto tako ni na javnim događajima. Ipak, ona je aktivna na svom nalogu na Instagramu, pa se tako pohvalila i novim zanimanjem.

Naime, ona je pokazala šta to uzgaja na svom placu, a kako se čini, ima raznog voća i povrća.

- Naše neprskano povrće i voće podrška je trudu da se zdravije hranimo. Zemlja na našem placu po kvalitetu je pete kategorije što je za gajenje povrća loša startna pozicija. Ima gline, pa je teško i okopavati i pleviti. I pored tih prepreka uspevamo da odgajimo nekoliko kultura - napisala je Ivana, pa nastavila:

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

- Pomoć komšija i prijatelja poljoprivrednika od velikog je značaja. Tako smo, na primer, uspeli da nabavimo stajsko ovčije đubrivo, da instaliramo zalivanje "kap po kap"... Sećam se kad smo zasadili prvu "baštu", moji roditelji i ja, osamdesetih godina, svakodnevno smo je obilazili i sedeći na klupici zagrljeni posmatrali njen razvoj.

Proletos sam tako i ja, po završenoj sadnji i formiranju leja, sela na istu tu "klupicu sa pogledom" a telom mi je prostrujala čudesna milina. Moja majka je odvrnula česmicu i pustila vodu kroz sistem za zalivanje. Nega upravo zasađenih života tada je počela i traje još uvek, a plodovi svakodnevno pristižu.

Bonus video:

01:38

ESTRADA U SUZAMA! Poznati se POTRESNIM rečima OPRAŠTAJU od patrijarha Irineja! Ceca se oglasila PRVA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.