BOLEST UZELA MAHA, GODINE UČINILE SVOJE: Nekada najlepši glumac Jugoslavije Aljoša Vučković izgleda OVAKO! (FOTO)
Foto: Printscreen

to je život!

BOLEST UZELA MAHA, GODINE UČINILE SVOJE: Nekada najlepši glumac Jugoslavije Aljoša Vučković izgleda OVAKO! (FOTO)

Bolest Aljoše Vučkovića pokvarila je mnoge glumčeve planove

Objavljeno: 11:32h

Jedan je od umetnika koji su obeležili jugoslovensko glumište, posebno se pamte njegove role u popularnim TV serijama "Povratak otpisanih" i "Bolji život", a bolest Aljoše Vučkovića sa kojom se godinama borio sputala je ovog vrsnog glumca u mnogo čemu.

Markantni glumac je 2018. godine otkrio da se bori sa teškom bolešću, te se povukao iz javnog života, a o njegovom lošem zdravstvenom stanju svedočile su i fotografije tokom jednog od njegovih retkih pojavljivanja u javnosti.

Aljoša je bio na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici, a pri izlasku na kučni oporavak izjavio je:

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je Aljoša za “Kurir” ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Miljenk ženskog roda uz podršku supruge Edite, kao i ćerki Leane i Sare ostavio je mučne godine iza sebe te je počeo sa pozorišnim predstavama i serijama, a nedavno se pojavio i u jednoj reklami.

Podsetimo, Aljoša Vučković jedan je od onih umetnika koji su obeležili jugoslovensko glumište, a posebno se pamte njegove role u popularnim TV serijama "Povratak otpisanih" i "Bolji život". U bogatoj karijeri ostvario je više od 70 uloga i svaka je na svoj način upečatljiva. Glumac je danas napunio 72 godine, ali je piznao i zbog čega ne može da glumi.

Vučkovića već izvesno vreme nema u novim ostvarenjima, a potpuno se povukao i iz javnog života. Glavni razlog za Vučkovićevo povlačenje je teška bolest, s kojom se glumac bori već izvesno vreme. O teškom stanju popularnog glumca svedoče i fotografije koje su nastale pre nekoliko, tokom jednog od njegovih retkih pojavljivanja u javnosti. Aljoša je bio na lečenju u jednoj od beogradskoj bolnica, ali je otpušten na kućni oporavak. On živi sa suprugom Editom i imaju dve ćerke Leanu i Saru.

"Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Pored svega, malo me i prehlada uhvatila", pričao je Vučković teškim glasom.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media