SKANDALOZNI SNIMAK! TAMARA ĐURIĆ RAZBESNELA NACIJU: Ćerku od godinu i po dana odvela na OVAJ TRETMAN! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/tamarastar

šok!

SKANDALOZNI SNIMAK! TAMARA ĐURIĆ RAZBESNELA NACIJU: Ćerku od godinu i po dana odvela na OVAJ TRETMAN! (FOTO)

Prešla granicu!

Objavljeno:

Starleta Tamara Đurić poznata je po estetskim intervencijama, kojima se redovno podvrgava, ali da će dete od godinu i po dana da vodi po salonima i daje ga na masažu, to niko nije očekivao. Tamarini fanovi ostali su šokirani kada je objavila slike bebe u rukama maserki, pa iako su od nje navikli na sve i svašta, ovo više nikome nije simpatično.

Da je Đurićka od onih majki koje od malih nogu žele ćerku da nauče na luksuz i ugađanje, bilo je jasno kada joj je kupila dečji automobil džip, kakav identičan, samo pravi, vozi i ona, a sad je otišla korak dalje, pa zaprepastila sve potezom.

Tamara je ovoga puta rešila detetu da pruži nesvakidašnje iskustvo, pogotovo za devojčicu od godinu i po dana, a to je masaža u jednom salonu.

Đurićka je to sve zabeležila kamerom, a da stvar bude gora, ponosna mama je snimak ćerke koja leži na stolu za masažu dok je masiraju dve devojke objavila na društvenim mrežama.

Tretman masaže za odojče izaziva, najblaže rečeno, čuđenje, a Đurićkini pratioci se pitaju šta je sledeći korak i već strahuju šta bi starleti još moglo pasti na pamet, prenosi "Republika".

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.