JECO GDE SI TO POŠLA BEZ GAĆA?! (FOTO)
Foto: Instagram

to seksi!

JECO GDE SI TO POŠLA BEZ GAĆA?! (FOTO)

Stajling Jelene Karleuše izazvao lavinu komentara!

Objavljeno: 12:15h

Pevačica Jelena Karleuša vrlo često izaziva oprečna mišljenja zbog svojih modnih izbora. Za sinoćni nastup odabrala je vrlo atraktivnu kombinaciju, a ovoga puta rasprava na mrežama povela se oko toga da li je - gaćica bez.

Mnogi su konstatovali da je novom fotografijom na instagramu Jelena Karleuša pokazuje da je krah braka sa suprugom Duškom Tošićem za nju prošlost i da se u šali pita: šta to beše razvod?

Jelena Karleuša je održala još jedan koncert u seriji letnjih nastupa, a na put je krenula u vrlo interesantnoj odevnoj kombinaciji. Crni šešir na glavi uparila je sa crnim kratkim korsetom neravnih krojeva, koji po jednima mnogo otkriva, a po drugima pokazuje baš koliko treba. Na jednoj od fotografija iz aviona Jelena je, prekrstivši noge, zauzela takvu pozu da se čini da ne nosi gaćice.

Podsetimo, razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. Spekulacije da je njihovom braku došao kraj ne prestaju, a sada se Jelena Karleusa je na svom Instagram profilu otkrila da se razvela do Duška Tošića.

Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

Jelena Karleuša
foto: printscreen instagram/karleusastar

- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porpdice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 14 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Duško i Jelena imaju i još jednu ćerku, mlađu, Niku.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.