TAMARA ĐURIĆ ZA ESPRESO NAKON MAJINOG SASLUŠANJA: "Ako je Maja pisala onda je MONSTRUM, Jovana nema KULTURU"
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

uplete u nečiju maštu

TAMARA ĐURIĆ ZA ESPRESO NAKON MAJINOG SASLUŠANJA: "Ako je Maja pisala onda je MONSTRUM, Jovana nema KULTURU"

To da li je Maja pretila ili ne, to nek utvrdi policija. - istakla je Tamara za naš portal.

Objavljeno: 17:05h

Starleta Maja Marinković danas je završila u policijskoj stanici 29. novembar gde je tri sata davala iskaz o pretnjama koje su upućene Jovani Jeremić, a mi smo neposredno nakon njenog saslušanja stupili u kontakt sa Tamarom Đurić, koja je takođe u središtu pomenute situacije, obzirom da se navodi da je upravo ona dala broj izvesnoj osobi kako bi uputila preteće poruke voditeljki.

* Koliko se zapravo poznaješ sa Majom Marinković i kako komentarišeš njeno saslušanje?

- Kada je Maja izašla iz poslednje sezone rijalitija, tako smo se upoznale. Ja Maju gotivim, ona mi je draga. Poznajem je šest meseci, videle smo se pet puta u životu i ovako mi je draga. Ne liči mi na monstruma, ne liči mi na ubicu, ološa, ali ne mogu da kažem da Maja to nije uradila. Poznajem devojku jako kratko. Ja ne znam šta je moje dete u stanju da uradi, a tek sa onim šta je Maja.

- Ja sam samo sigurna da njima nisam ništa uradila, a ni za kog drugog ja ne mogu da tvrdim. Ja nisam vidovita Zorka, ja sam Tamara Đurić. I više me stvarno ne interesuje šta su uradile Maja i Jovana, koje je njima visoko obrazovanje a nema osnovnu kulturu. To da li je Maja pretila ili ne, to nek utvrdi policija. Ja ću sve reći policiji šta treba da kažem. U svakoj sam čorbi mirođija.

Jovana Jeremić, Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

* Da li si očekivala ovakvu Jovaninu reakciju obzirom da se priča da je sve izmislila?

- Za Jovanu, svaka joj čast na visokom obrazovanju, ali ne poštujem to njeno što nema osnovnu kulturu. Znači, džaba visoko obrazovanje bez osnovne kulture. Ne možeš da upireš prstom ni u koga bez ikakvog razloga. Čekam poziv policije upućen meni, otići ću i dati izjavu. Ja nemam veze sa tim slučajem. Ako me pitate za moje subjektivno mišljenje, onoliko koliko je poznajem, a poznajem je kratko, ne liči mi na monstruma. Ono što su pisali Jovani, to je napisao neko ko nema ljudske osobine, ono je pisao monstrum. Ako je ona to pisala, onda je monstrum.

* Jesi li pokušala da stupiš u kontakt s njom i šta ti je Maja rekla na sve ovo?

- Sa Jovanom sam se čula nakon njenog odlaska u policiju. Napisala sam joj poruku da nemam sa tim veze, da sam nečijom maštom upletena, ali bez obzira imala sam moralnu obavezu da joj kažem da ja sa tim suštinski nemam nikakve veze. Ja imam ćerku i majku i sestru, nisam pristalica pretnjama ženama. Ne podržavam to, a opet krivo mi je što Jovana tako bez ikakvih dokaza upire prstom na mene i pravi mi probleme sa ljudima. Sa Majom se nisam specijalno čula, poslala mi je jednu vest i pitala za sve ovo, na šta sam joj na to odgovorila da je strašno. - zaključila je Đurićeva vidno besna i izrevoltirana za naš portal.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Bonus video:

00:14

Tamara Đurić snimkom iz teretane raspalila maštu

(Espreso/ E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.