ZVEZDA DEVEDESETIH I DALJE PUNI KLUBOVE PO BEOGRADU: Ovo je Oliver Stoiljković, pogledajte kako danas izgleda! FOTO
Oliver Stoiljković, Foto: Youtube

MUZIKA

ZVEZDA DEVEDESETIH I DALJE PUNI KLUBOVE PO BEOGRADU: Ovo je Oliver Stoiljković, pogledajte kako danas izgleda! FOTO

Jedan je od najpoznatijih klupskih pevača u Beogradu, a njegovi nastupi su vrlo propraćeni i poznat je po tome što pravi odličnu atmosferu

Objavljeno:

Srpski pevač Oliver Stoiljković je postao popularan tokom devedesetih, a iza sebe ima nekoliko albuma od kojih je najpoznatiji “Uklet od ljubavi”.

Na njemu je radio kao kompozitor i tekstopisac. Nakon toga objavio je albume “Nemoj plakati" i “U tvojim očima”. Četvrti album “Lavina” snimio je 2002. godine, a 2008. godine mladi gitarista Uroš Teofilović uradio mu je aranžman za novi singl “Otkucaji”.

Jedan je od najpoznatijih klupskih pevača u Beogradu, a njegovi nastupi su vrlo propraćeni i poznat je po tome što pravi odličnu atmosferu. Sarađivao je sa mnogim poznatim imenima srpske muzičke scene.

Svojevremeno je rekao da je njegov repertoar potpuno drugačiji od njegovih autorskih pesama.

– Ja sam i dalje pop muzičar, ali pesme koje pevam u klubovima tokom proteklih 20 godina, taj repertoar nema veze sa mojim autorskim radom. Tamo se slušaju i pevaju hitovi od Severine, preko Lexington benda do Tonija Cetinskog i neizbežnih narodnjaka. Nikad nisam otišao iz muzike, a moja nova balada kaže: “Čuvam te u slikama bez rama, tražim te u pesmama iz prošlih dana…” – ispričao je Stojiljković.

Ono što mnogi primećuju jeste da je Oliver nabacio malo mase od vremena kada je bio popularan, ali je njegova energija i moć za pravljenje dobre atmosfere i dalje ista.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.