SA OVIM PEVAČEM JE DIVNA KARLEUŠA BILA 17 GODINA: On nakon njene SMRTI NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI!
Foto: Printscreen

OTKRIVENO

SA OVIM PEVAČEM JE DIVNA KARLEUŠA BILA 17 GODINA: On nakon njene SMRTI NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI!

Podsetimo, Divna i Gale razišli su se kada je ona dobila unuku.

Objavljeno:

Nakon razvoda Divne i Dragana Karleuše, bivša radio-voditeljka uplovila je u vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, nekadašnjim članom grupe "Dobri momci".

Divna i Gale zajedno su bili 17 godina, sve do 2009. godine kada su se razišli. Nakon tužne vesti o Divninoj smrti Gale je otkrio da je bio u šoku.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Divnu ću pamtiti kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvek bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio. Ona je obeležila veliki deo mog života i to nikada neću zaboraviti - zaključio je Gale za Telegraf tada.

Podsetimo, Divna i Gale razišli su se kada je ona dobila unuku. Navodno, u Galetu se tada probudio očinski instikt

- Poželeo sam da i ja budem tata, a ne njen deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte - rekao je svojevremeno Mitrović.

Divna je u jednom intervjuu spomenula Galeta.

- Razišli smo se nakon sedamnaest godina kao prijatelji. Jednom sam probala brak, i drugi nisam želela. Kako sam bivala starija, sve sam više imala osećaj da bih u braku bila sputana. Imala sam ja još finih veza, vrlo zabavnih i onih u kojima sam maksimalno uživala. Čak su nekad one kraće bile slađe od onih koje su se završavale ozbiljnim rastancima - ispričala je Divna 2010. godine, između ostalog.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.