ŠOK IDENTITET OCA KAĆE GRUJIĆ! PRIPADA TAJNOJ MOĆNOJ ELITI: Niko mu ne zna PRAVO ime svi ga znaju po nadimku!
Foto: Emilija Jovanović

šok!

ŠOK IDENTITET OCA KAĆE GRUJIĆ! PRIPADA TAJNOJ MOĆNOJ ELITI: Niko mu ne zna PRAVO ime svi ga znaju po nadimku!

Ni Gobeljina majka ne zna ime oca svoje snaje

Objavljeno: 11:59h

Svadba pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića koštala je oko 200.000 evra, a s obzirom na to da se ta cifra poklapa sa mladoženjinom godišnjom zaradom, kao i da mlada dugo nije nastupala zbog porođaja, postavlja se pitanje ko je platio glamurozni događaj. Ekipa Objektiva došla je do saznanja da je svadbu iskeširao Katarinin otac, za koga se šuška da pripada masonskoj loži.

Romantična mlada je veče uoči svadbe preko svog Instagram profila podelila snimak okićenog doma na Dušanovcu koji oduzima dah. Iako Katarina Grujić nikad nije krila da je ćerka biznismena koja nikad nije oskudevala ni u čemu, ovim snimkom je otvorila Pandorinu kutiju, jer su od njenog izgovorenog „da” pred Bogom pokrenuta brojna pitanja koja se tiču poslova, ali i bogatstva tate Gruje, koga svi oslovljavaju nadimkom, a skoro niko mu ne zna ime.

katarina Grujić
foto: Emilija Jovanović

Da nesreća bude veća, ni Gobeljina majka ne zna ime oca svoje snaje.

– Ja ga znam kao Gruju. Stvarno nemam pojma kako se zove – rekla je zbunjena mama Verica na svadbi i izjavila da je presrećna zbog mladenaca.

Da bi izbegla dalja pitanja, Verica se hitrim koracima udaljila od novinarske ekipe.

Nameće se zaključak da roditelji mladenaca nisu bliski, a ko je misteriozni tata Gruja i čime se bavi, delimično otkriva izvor Objektiva:

– Prvi put sam čuo za Kaću kada sam pre par godina sedeo sa prijateljem koji ju je krstio. Ponosno mi je pokazao snimak na kome ona peva na žurki – kaže izvor i objašnjava:

– S obzirom na to da je moj prijatelj mason, pitao sam ga da li je i Katarinin otac „dobar čovek sa dobrim glasom”, kako se oni inače predstavljaju. Odgovorio mi je da oni imaju slobodu da kažu da pripadaju bratstvu, ali da ne smeju da otkrivaju identitet „braće”. Jedino mogu da kažem da nije negirao – priča sagovornik i dodaje:

– Po svemu što sam video, Gruja se zaista ponaša kao mason. Oni imaju gospodstveno držanje, imaju puno simbola po kojima se prepoznaju, a najčešće nose malu značku na reveru sakoa u obliku cveta koji se zove nezaboravak.

katarina Grujić
foto: Emilija Jovanović

SKUPO, SKUPLJE, MOĆNO

Izvor Objektiva dalje otkriva zbog čega smatra da je Kaćin otac mason:

– Ukoliko je njen otac mason, što je vrlo verovatno, ako se pogleda kako je obučen i kako se vešto krije od javnosti, njemu nije mogao biti problem da plati svadbu, čak i da nije imao novca.

Oni brinu jedni o drugima i u dobru i u zlu. Zovu se braćom, i osetio sam da veruju da jesu braća, a to jeste moćna i ozbiljna organizacija. Taj moj prijatelj je najviši 33. stepen slobodnih zidara. Mislim da je po funkciji odmah ispod velikog majstora, koji je na čelu masonske lože – kaže izvor i dodaje:

– Masoni nose bele rukavice, crna odela, bele košulje i leptir-mašne. Preko grudi obično nose regalije, to su masonski simboli koje označavaju koji su stepen u hijerarhiji. Da bi se ušlo u to bratstvo, potrebno je da te preporuči neko ko je dokazani slobodni zidar. Sve to znam, jer i sam želim da budem deo tog bratstva. Mislim da bih se u ovim turbulentnim vremenima osećao sigurnije.

SODOMA I GOBELJA

Dok se Kaća Grujić ludo provodila na devojačkoj večeri, za koju se pretpostavlja da je koštala tričavih 10.000 evra, Marku se ,,drma” mesto u timu crveno-belih za narednu sezonu. Iako ugovor Grujinom zetu ističe krajem juna, na dan njihove svadbe je osvanula vest da „Sodomi i Gobelji”, kako su ga krstili razočarani navijači Crvene zvezde, možda ipak produže ugovor, uprkos tome što,prema mišljenju sportskih stručnjaka, ni najmanje nije opravdao očekivanja u timu. Da li je Gobeljić zaista potreban Zvezdi, ili je klub potreban njemu da bi obezbedio lagodan život svojim princezama, kao i da li je u eventualni produžetak ugovora prste umešao tata Gruja, zasad ostaje na nivou spekulacije.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

BAHATA NASLEDNICA

Sa druge strane, oduvek se znalo da Katarina može da radi šta hoće jer je svesna koliko je njen otac moćan čovek, a tako se i ponašala prema pripadnicima sedme sile prilikom izlaska iz hrama na dan njene svadbe.

Katarina je bila veoma neprijatna prema novinarima, nije ih udostojila nijednog odgovora, iako nam je njen PR tim poslao pozivnice u kojima je pisalo da će mladenci dati izjave. Umesto toga, pevačica je vikala i rekla da će dati izjavu ispred hotela. No, rekla pa porekla, tako da je našu ekipu, kao i ostale kolege, obezbeđenje izbacivalo već na vratima, dok smo bezuspešno čekali „odbeglu mladu” na 30 stepeni Celzijusa. Jedan od telohranitelja je rekao da ih je upravo Katarina poslala da „raščiste situaciju”, tj. kolege novinare.

Bonus video:

00:10

Katarina Grujić slavi devojačko, a sa njom i ONE!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.