NI SLOBODA MIĆALOVIĆ NE MOŽE DA JOJ PRIĐE: Nacija bruji o izgledu NAŠE GLUMICE, skida je sa TRONA?!
Glumica, Foto: Printscreen Instagram/bojanvukadinov

divno

NI SLOBODA MIĆALOVIĆ NE MOŽE DA JOJ PRIĐE: Nacija bruji o izgledu NAŠE GLUMICE, skida je sa TRONA?!

Njenu fotografiju je objavio poznati šminker!

Objavljeno: 19:30h

Ona je izuzetno harizmatična, a o njenoj lepoti priča cela Srbija.

Rodila je četvoro dece, a njeno telo izgleda savršeno. A o lepotice ćemo tek da pričamo!

Od trenutka kada smo je upoznali kao Sofiju u filmu „Mi nismo anđeli 2“, za Mirku Vasiljević „zalepio“ se epitet lepa, koji je prati do danas.

Prvi film snimila je kao devojčurak od 15 godina, danas ima 32, majka je četvoro dece i još je podjednako neodoljiva, što i ne treba da čudi jer neguje prirodan izgled.

Glumica je posvećena porodoici, deci i partneru Vujadinu Saviću kog prati širom sveta, a sada je progovorila o životu kako kaže ''u koferima''.

- Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo - rekla je Mirka za Blic, pa otkrila da li uspeva da trenira:

- Treniraju mi najviše živce! (smeh) Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala - istakla je Mirka.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Poznati srpski šminker Bojan Vukadinov objavio je na svom Instagram profilu lepu Mirku, a njegova šminka naglasila je njenu lepotu koja je, moramo priznati, zaista neverovatna!

Komentari su se samo nizali, a najviše je bilo onih koji su oduševljeni Mirkinim izgledom!

"Kakva dama", "Najlepša žena u Srbiji", "Lepotica", "Sve joj je prelepo", "Božija miljenica", "Ni Sloboda Mićalović ne može da joj priđe", su samo neki od komentara!

Koja je po vama lepša glumica, Sloboda ili Mirka?

Sloboda Mićalović
foto: Instagram

Podsetimo, mnogi kažu da je Mirka lepotu nasledila baš od majke. Njena mama je jako bitna žena, a posao kojim se bavi ne može svako da radi.

Majka glumice Mirke Vasiljević, direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološke usluge i usluge vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije i Crne Gore Mirjana Vasiljević, ne ističe se u javnosti onoliko koliko to njena ćerka čini.

Mirka nikad javno nije govorila o uspesima svoje majke, ali jeste o ocu koji je umro, a po kom je dobila ime. Njen otac zvao se Mirko, a ona je jednom pričala o toj bolnoj temi.

- To su neke teme koje ja stvarno nikada nisam pričala u medijima i to su neke teme koje se ne moraju preterano pričati. Ja sam se uvek trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu - govorila je Mirka tom prilikom.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.