OVO JE TESTAMENT ZORICE BRUNCLIK, NA SVE JE MISLILA: Samo njen suprug zna za OVU ODLUKU!
Zorica Brunclik, Foto: Dragana Udovičić

dirljivo

OVO JE TESTAMENT ZORICE BRUNCLIK, NA SVE JE MISLILA: Samo njen suprug zna za OVU ODLUKU!

Nije više tajna!

Objavljeno: 11:42h

Pevačica Zorica Brunclik izgubila je pre četiri godine svog velikog prijatelja i kuma Šabana Šaulića, a posle samo nekoliko dana od njegove smrti preminuo je i Zoričin brat Ljubivoje.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Zorica od tih nemilih trenutaka razmišlja o starosti i o neminovnom kraju života, pa je rešila da napiše testament.

Ona iz tri braka ima troje dece, i četvrto iz vanbračne zajednice, i smatra da sva deca treba da dobiju nasledstvo, a sa tim se čak i Kemiš slaže.

Zorica je, navodno, sela i hitno saopštila mužu da mora da reši pitanje testamenta, šta je sve rekla i uradila, poslušajte ovde:

Podsetimo, legendarna pevačica narodne muzike Zorica Brunclik održaće veliki solistički koncert u centru Beograda, na otvorenom stadionu Tašmajdan i to 28. juna na veliki srpski praznik Vidovdan, kada će pored velike žurke upriličiti i rođendansko slavlje na bini sa hiljadama fanova.

Pevačica je u pratnji svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša okupila medije upravo na mestu gde će zapevati na Vidovdan i tom prilikom otkrila detalje spremanja velikog koncerta.

"S obzirom da je lepo vreme i da je leto, a ja sam letnje dete, nisam mogla da uzmem neku prostoriju gde se održava hokej na ledu usred leta. To je jedini prostor koji može da zadovolji sve ono da mi budemo zadovoljni i srećni", rekla je ona.

Ovom prilikom nam je priznala da će po prvi put posle tragične smrti svog kuma, kralja narodne muzike Šabana Šaulića, zapevati njihove duete koji su im obeležili karijere.

Zorica Brunclik
foto: printscreen/youtube

"Videćete ko će pevati sa mnom njegove pesme. Neće biti deo koncerta posvećen njemu, ja nikom ne pravim omaž, ovo je moj koncert gde je neizostavno da pevam pesme koje su obeležile i moju i njegovu karijeru i logično je da ću to uraditi. Otkad je on nastradao, ovo će biti prvi put da ih pevam. Ne bih na tu temu više da pričam, jedva čekam da prođe taj deo koncerta", izjavila je pevačica.

Bonus video:

01:20

Zorica Brunclik o Kemišovoj bolesti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.