LUKSUZNA LIMUZINA PARKIRANA ISPRED MOĆNE VILE OPASANE ZIDINAMA: Svadba godine POČELA, milioni uloženi u VESELJE!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

svadba

LUKSUZNA LIMUZINA PARKIRANA ISPRED MOĆNE VILE OPASANE ZIDINAMA: Svadba godine POČELA, milioni uloženi u VESELJE!

Ispred vile stigla je bela limuzina, koja će najverovatnije da vozi mladence do Hrama Svetog Save.

Objavljeno: 14:31h

Katarina Grujić i Marko Gobeljić pred oko 500 zvanica izgovoriće da u Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom prestoničkom hotelu.

Za tu priliku su pevačica i fudbaler ozbiljno odrešili kesu, pa će se gostima služiti najskuplje iće i piće, kao i tortu od 15 spratova, a mlada će odenuti haljinu od 20.000 evra.

13.35 - Ispred vile stigla je bela limuzina, koja će najverovatnije da vozi mladence do Hrama Svetog Save.

00:05

SVADBA GODINE: Stigla velelepna limuzina da vozi mladence

13.15 - Kuma Andeana, koja je došla među prvima, izašla je iz kuće sa kreatorom mladine venčanice Husom Čobicem. U dvorištu vile je već veselo, svira se i peva, tu su i tamburaši!

13.00 - Dvorištu koje je okićeno cvećem su se okupili svatovi, a najviše je dečice. Mlada je pre sat vremena stigla u vilu iz svog stana na Voždovcu u satenskoj spavacici kako bi obavila poslednje pripreme pred venčanje. Na kući se vijore srpske zastave, a među prvima je stigla kuma Andreana Čekić, koja je danas trebalo da svedoči u sudu.

00:10

TRUBAČI STIGLI NA SVADBU GODINE: Podigli atmosferu pred mladinom vilom

- Pripremila sam tri venčanice, torta venčanica sve je gotovo. Gosti neki se oduzimaju neki dodaju, ali Bože zdravlja, biće sve savršeno - rekla je nedavno Kaća.

Inače, Katarina Grujić nedavno se porodila i na svet donela ćerkicu Katju. Iako je prvo mislila da nosi muško dete, pevačica i njen suprug Marko Gobeljić nisu krili sreću. Katarina je nedavno otkrila da bi želela drugu bebu.

- Svi kažu da Katja liči na Marka, a ja sam molila Boga samo da Katja ima plave oči na njega. I ima plave oči na nje, i kažu da liči na njega. Mora da odraste, pa će možda ličiti i na mamu. Priželjkujem bebu. Katja je tatina mezimica, pa kažem, moram ja da sebi rodim jednog sina. Videćemo - kaže Kaća za domaće medije.

Katarina Grujić
foto: Kurir

Bonus video:

07:25

OČAJAN SAM Najbolji prijatelj Kaće Grujić OTKRIVA zanimljive SVADBENE DETALJE: IZGLEDAĆE HOLIVUDSKI, ALI SE POŽALIO NA JEDNO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.