NA ŽENINOJ PROMOCIJI SE NIJE POJAVIO, JAVNOST IZBEGAVA! Sanja Kužet napravila REZ, ovo je Nemanja koji je ZAVEO!
Foto: Print Screen Youtube

niste znali!

NA ŽENINOJ PROMOCIJI SE NIJE POJAVIO, JAVNOST IZBEGAVA! Sanja Kužet napravila REZ, ovo je Nemanja koji je ZAVEO!

kada se energije dvoje ljudi poklope tu bude stvar rešena!

Objavljeno:

Sanja Kužet konačno je otkrila tajnu svog savršenog tela. Atraktivna voditeljka pozvala je prijatelje i predstavnike medija u jedan beogradski hotel kako bi im predstavila liniju omiljenih napitaka. Reč je o hladno ceđenim sokovima za detoksikaciju, zahvaljujući kojima je uvek u top formi, nasmejana i spremna za akciju.

Sanja Kužet
foto: Emilija Jovanović

Sanjino tajno oružje, savršeno za ove tople letnje dane, isprobale su i mnoge poznate gošće, pomenimo tek Cecu Ražnatović, Anu Bekutu, Viki Miljković, Irinu Vukotić, Adrianu Čortan, Anu Pendić... Na promociji se, međutim, nije pojavio voditeljkin izabranik.

Sanja Kužet ljubomorno čuva privatnost, posebno partnera Nemanju Živojinović, direktora marketinga jedne auto-kompanije.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

‒ Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari ‒ izjavila je lepa voditeljka, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

‒ Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe.

1 / 3 Foto: ATA IMAGES

Bonus video:

02:45

DOLAZE SVE MLAĐE I MLAĐE TAKMIČARKE, A JA SAM SVE STARIJA! Sanja Kužet zablistala na finalu ZG, a evo šta o svom izgledu!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.