ISPLIVALA ISTINA O VENČANJU CECE I ARKANA: Morali da pitaju CRKVU za BLAGOSLOV zbog OVE STVARI, a kuma je UBIJENA!
Foto: Printscreen Youtube

OVO NISTE ZNALI

ISPLIVALA ISTINA O VENČANJU CECE I ARKANA: Morali da pitaju CRKVU za BLAGOSLOV zbog OVE STVARI, a kuma je UBIJENA!

Ceca je uspela da mu se uvuče pod kožu i da ga osvoji, pa je on poklekao i odlučio da se prepusti ovoj ljubavi.

Objavljeno:

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bila je u braku sa Željkom Ražnatovićem, sa kojim ima dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Oni su se upoznali davnih devedesetih, a njihova ljubav, a kasnije i svadba, tada je bila glavna tema svih medija.

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinetal”, gde mu je ona odmah zapala za oko, a malo ko zna da je razloka u godinama

Spojio ih je Oliver Mandić koji je angažovao Cecu i Džeja da pevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde 11. oktobra 1993. godine. Jedna od danas najvećih balkanskih zvezda imala je, kako je sama rekla, tremu pred upoznavanje sa Ražnatovićem.

“Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da se zajedno sa Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vreme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: ‘Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda!’ Čovek samo što se nije šlogirao. ‘Da li si ti normalna? To je komadant.’ Kad nas je Oliver upoznao, Željko je rekao: ‘Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam?’ Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljila sam se”, pričala je Ceca.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/srbija showbizz

Malo po malo, Ceca je uspela da mu se uvuče pod kožu i da ga osvoji, pa je on poklekao i odlučio da se prepusti ovoj ljubavi.

Zanimljiva je činjenica da je Arkan, kada je sreo Cecu, već bio u braku, ali je ona čvrsto rešila da ga osvoji, te joj prepreku nije predstavljao ni oštar stav roditelja, naročito oca, koji se protivio njihovoj vezi. Ceci nije smetala ni razlika od 22 godine, koliko je bila mlađa od Arkana.

“Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: ‘Za Šašića? Divno. On je sjajan momak’. Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: ‘A, Šašić?’ A ja im kažem: ‘Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!’ Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: ‘Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!’ Znala sam da me samo plaši“, prisetila se Ceca početaka svoje najveće ljubavi, i dodala da se na kraju prašina slegla i da je sve bilo u najboljem redu.

Pošto je iza sebe imao dva braka i bio 21 godine stariji od Cece, koja je tada imala 22, Arkan je pre venčanja morao da dobije blagoslov crkve za sklapanje braka. Blagoslov je i dobio, a venčanje održano 19. februara pratilo je 36 domaćih i stranih medija, među kojima je bio i “Njujork Tajms”.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Kumovi Arkanu i Ceci bili su Borislav Pelević, general SDG i novinarka Maja Pavić (ubijena ispred „Kluba književnika“ 15. febrauara 1997. u mafijaškom obračunu kada je stradao njen dečko Radovan Ćaldović Ćenta).

Maja je još kao srednjoškolka zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo. Sa Cecom se upoznala 1993. godine kada ju je angažovao štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici u Beogradu. Maja je tada imala 25 godina.

Maja Pavić, Cecina kuma
foto: Printscreen Youtube

“Željko je morao da ode na front. Ostavio me je samu. Noćima i danima sam gledala televiziju, slušala radio, menjala kanale ne bih li nešto čula o njemu. Sve do zore nisam spavala, čekala sam da mi se javi kad završi akciju. I tako od maja do septembra, čekala sam ga”, rekla je Ceca tada.

Kada se vratio iz rata, više se nisu rastajali, a zatim je usledila i Cecina trudnoća, a rođenje dece najvio je ponovo Minimaks. Ceca je 10. decembra 1996. godine rodila sina Veljka carskim rezom, a dve godine kasnije, 25. maja 1998. godine, rođena je ćerka Anastasija.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.