VRELA RUSKINJA SE UDALA ZA CRNOGORCA PA KRENULA DA SE SKIDA PO MORU: Svi odmeravali, a ona im poručila SAMO OVO!
Foto: Instagram

opaa

VRELA RUSKINJA SE UDALA ZA CRNOGORCA PA KRENULA DA SE SKIDA PO MORU: Svi odmeravali, a ona im poručila SAMO OVO!

Ova neodoljiva lepotica bavi se fitnesom, ima 36 godina, troje dece i figuru na kojoj joj mnoge devojke zavide, a muškarci otkidaju

Objavljeno: 08:05h

Marina Dovgal Simović je prezgodna crnka iz Rusije koja se udala za Crnogorca i već 11 godina živi na Cetinju, a svojim neverovatnim telom zaludela je region.

Ova neodoljiva lepotica bavi se fitnesom, ima 36 godina, troje dece i figuru na kojoj joj mnoge devojke zavide, a muškarci otkidaju.

Marina često objavljuje atraktivne fotografije na Instagramu, a na nekima se vidi kako u bikiniju cepa drva. Muškarci joj redovno šalju poruke, a ona im savetuje da nepristojne ponude zadrže za sebe.

Udata sam 11 godina, imam muža i troje dece! Na svoju stranicu stavljam sve što hoću! Veći deo fotografija je zadnjica ili demonstracija figure. To radim za sebe, zbog motivacije, zbog napretka u fitnesu, a ne da ležim na kauču.

1 / 4 Foto: Instagram

Muškarci, ne stavljam slike zadnjice zbog vas, nego za devojke koje želim da motivišem i zanietersujem za sport kako bi poboljšala svoj izgled. Prestanite da predlažete nepristojne stvari i ne šaljite mi svoje dragocene delove tela", poručila je Marina i dodala da njoj ljubavnik ne treba.

1 / 3 Foto: Printscreen/instagram

Podsetimo, ima još poznatih dama koje su popularne na Instagramu, a dobro su udate.

Jedan primer je i Milica Polaskaja izgleda poput onih bogatih i mršavih Ruskinja. Lice kao kod lutke, plava kosa i prodorne plave oči.

Sve to ima influenserka Milica, Instagram zvezda poreklom iz Srbije. Ipak, ne živi tu već u Kazahstanu - i tamo gradi karijeru zvezde društvenih mreža. Prati je više od 250 hiljada ljudi, a ona im servira detalje svog života koji se sastoji od luksuza, raskoši, privatnih letova na luksuzne destinacije. U svemu tome nije za zanemariti ni skupe krpice.

1 / 3 Foto: Printscreen: Instagram/mmm_still_limited_edition

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.