ČIM BRENA ODE NA NASTUP ORGANIZUJU SE BAHANALIJE: Evo šta se dešava iza zidina luksuzne vile, komšije NE SPAVAJU!
Foto: Printscreen Instagram

opa!

ČIM BRENA ODE NA NASTUP ORGANIZUJU SE BAHANALIJE: Evo šta se dešava iza zidina luksuzne vile, komšije NE SPAVAJU!

Kuća Lepe Brene okružena je velikim dvorištem, a evo šta se u njemu dešava, kada pevačica spakuje kofere i napusti dom

Objavljeno: 07:40h

Lepa Brena spakovala je kofere i otputovala u Švedsku gde je prošle noći održala spektakularan nastup. Za vreme njenog odsustva, zahvaljujući sinu Viktoru, kuća Lepe Brene na Bežanijskoj kosi postala je mesto na kome se prave najluđe žurke u Beogradu.

Naime, juče je komšiluk na Bežaniji mogao da uživa u ritmu muzike, dok se u dvorištu Lepe Brene organizovala luda žurka. Viktor Živojinović okupio je drugare koji su se uz piće i roštilj provodili pored bazena u njegovom porodičnom domu.

Lepa Brena
foto: printscreen

Ipak, verujemo da Breni i Bobi ne smeta, kada se njihov dom pretvori u mesto okupljanja omladine, jer i sami uživaju da u porodičnom domu organizuju brojne zabave za svoje prijatelje i oduvek važe za dobre domaćine, što je i njihov sin nasledio kao veliku vrlinu.

Podsetimo, Balkanska zvezda stala je na put pričama kako prodaje porodičnu vilu, ali i po svemu sudeći, te glasine o tome joj drage, obzirom da je burno odreagovala.

Naime, mediji su nedavno pisali o tome kako Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji teniser Boba Živojinović, žele da prodaju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, takozvanu „karingtonku“,u kojoj žive otkako su u braku.

Kako je navedeno u pojedinim tekstovima, Brena više navodno ne oseća pozitivnu energiju u vili u kojoj boravi, pa je došlo vreme da promeni životni prostor i to je u stvari jedini razlog što želi da proda kuću i kupi novu, neku moderniju, na Senjaku ili Dedinju

Međutim, regionalna zvezda danas je na dodeli priznanja za doprinos narodnoj muzici oštro demantovala sve te navode.

"Ne znam odakle vam te informacije, nemate pravo da izmišljate. Možete vi pročitati u medijima i da je moja baba živa, ali to nije istina. Ako nešto nije provereno, nemojte o tome pisati", izjavila je ona prilikom uručenja nagrade "Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije", što je najprestižnije esnafsko priznanje, koje dodeljuje Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS).

1 / 5 Foto: instagram/viktorernest

Bonus video:

03:12

LEPA BRENA POBESNELA! Na ovo pitanje novinara zapenila, pa ŽESTOKO ODBRUSILA: Nemate pravo da IZMIŠLJATE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.