MALO KO ZNA DA NAŠA VODITELJKA IMA OZBILJNU FACU ZA MUŽA: Jako je BITAN u ovom svetu, a tek kako IZGLEDA!
Foto: Prinstcreen/RTS

svaka čast!

MALO KO ZNA DA NAŠA VODITELJKA IMA OZBILJNU FACU ZA MUŽA: Jako je BITAN u ovom svetu, a tek kako IZGLEDA!

Rame uz rame sa velikom zvezom!

Objavljeno: 16:25h

Nevenčani suprug naše glumice i voditeljke Nine Seničar, Džej Elis, bio je deo glumačke ekipe u novom filmu: "Top Gun: Maverick", gde će glumiti rame uz rame sa Tomom Kruzom.

On (Džej Elis) igra lik Pejbeka, pilota "džet fajtera". Opisao je projekat ("Top Gun: Maverick") kao "definitivno najneverovatniju stvar koju sam ikada uradio".

Gostujući pre nekoliko meseci u emisiji Džimija Kimela, Džej je pričao o svom učešću u ovom filmu.

- Tom je stvorio ceo naš trening program pre nego što smo počeli sa snimanjem i davao nam je časove letenja za Božić, što je divno. Imao sam 45 sati letenja pre nego što sam ušao F-18 - rekao je Elis i naveo da nije mogao da spava kada je trebalo da upravlja avionom F-18.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/ninasenicar

- To ti je kao da ideš prvi put u školu i da ćeš tamo da vidiš devojku s kojom ćeš razgovarati, tako da u glavi razmataš brojne scenarije - rekao je Elis, koji naveo da je bio uzbuđen što će upravljati avionom F-18, ali je pre toga morao da sedi u kokpitu 45 minuta kako bi se obavile sve provere.

Tom Kruz
foto: Profimedia

- Ne bi trebalo da piješ vode pre nego što uđeš u kokpit jer posle ne možeš da izađeš - rekao je Džej kroz smeh, a letenje avionom je opisao kao divno iskustvo.

Nina Seničar, Džej Elis
foto: Profimedia

- Bilo je divno putovanje - rekao je Elis.

Inače, Džej Elis i Nina Seničar su zajedno od 2015. godine, a 2019. godine dobili su ćerku Noru Grejs.

Iako se u javnosti često ne pojavljuju zajedno, što je dovelo do toga da se u domaćim medijima nagađa o njihovom odnosu, par je već godinama u skladnoj vezi.

Iako su svoju ljubav krunisali i rođenjem devojčice, njih dvoje zvanično nikada nisu stali na ludi kamen. Planovi za glamurozno venčanje u Toskani 2020. godine, pali su u sen, zbog pandemije korona virusa. Međutim, sada je došao trenutak i za to - udaje se Nina Seničar.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.