CELA SRBIJA BRUJI O NOGAMA SANJE KUŽET: Voditeljka ih pokazala u PUNOM SJAJU, sve puca od MIŠIĆA, KAO PRAĆKA!
Sanja, Foto: Emilija Jovanović

bomba!

CELA SRBIJA BRUJI O NOGAMA SANJE KUŽET: Voditeljka ih pokazala u PUNOM SJAJU, sve puca od MIŠIĆA, KAO PRAĆKA!

Mini haljinaa zapalila prisutne

Objavljeno: 15:33h

Voditeljka formata "Zvezde Granda",Sanja Kužet predstavila je danas proizvod na kojem je dugo radila, a zahvaljujući kojem ona izgleda savršeno iako je na pragu četvrte decenije života.

Voditeljka je medijima na samom početku otkrila kako je došla na ideju da krene u proizvodnju sokova.

- Zapravo sve promene koje su se u mom životu desile godina unazad bile su suksesivne, spore, nekako sam promenila svoje namernice i svoje životne navike, ali opet, ponavljam, ništa to nije došlo preko noći, prosto jedna životna priča se promenila kada sam postala majka po drugi put i kada sam shvatila da ne mogu samo da se oslanjam na mladost i na genetiku već moram nešto dobro da uradim za sebe i za svoj organizam - rekal je ona i dodala:

Sanja Kužet
foto: Emilija Jovanović

- Tako je zapravo i krenula prva navika, a prava navika je definitvno izbacivanje hleba i ona je sve to krenelo malo po malo, birala sam šta mi to prija što ću pojesti, a da ću moći da izguram ceo moj dan, a dan je bio haos, dvoje dece, kuća, posao, suprug. To su proste stvari sa kojima se susreće apsolutno svaka žena i ako učinimo nešto dobro za sebe da možemo da funkcionišemo i budemo proaktivni na svim životnjim poljima, onda je to zapravo prava stvar. Ideja da se sve to uobliči jeste zapravo inspriacija svih onih koji me svakodnevno pitaju baš to "šta jedem, šta pije, čime se hranim" ljudi, kolege i fanovi su me inspirisali da zapravo treba da im ponudim ono što ja konzumiram. Odvažila sam se da to nesebično podelim sa vama, probajte, vidite o čemu se radi i ono što mogu da vam kažem jeste da ćete biti sveži, odmorni i prvenstveno zdravi jer ponavljanjem ovih sokova i taj program iz meseca u mesec je nešto što zaista možemo da vidimo već posle vrlo kratko perioda.

Sanja je oduševila sve svojim izgledom, a lepršava mini haljina mnoge je ostavila bez daha, budući da su njene duge i izvajane noge bile u prvom planu.

Kosu je pokupila u punđu, a blaga šminka je naglasila njeno negovano lice.

Kkao vam se dopada?

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.