SMRŠALA JE 90 KILA I OTIŠLA NA OPERACIJU STOMAKA: Kada se PROBUDILA, imala je šta i da vidi (VIDEO)
Vktorija Majkls, Foto: Printscreen/Tiktok/nulleigh

ŠOKANTNO!

SMRŠALA JE 90 KILA I OTIŠLA NA OPERACIJU STOMAKA: Kada se PROBUDILA, imala je šta i da vidi (VIDEO)

Viktorija Majkls otišla je na operaciju uklanjanja kože nakon što je smršala 90 kila, i evo šta joj se desilo!

Objavljeno:

Nakon što je rešila da promeni život iz korena i smrša, Viktorija je morala na operaciju uklanjanja viška kože sa stomaka, ali ono što je bio rezultat je šokiralo i nju i sve oko nje!

Procedura zatezanja stomaka trebalo je da poboljša ne samo njen izgled, već i njeno zdravlje. Međutim, desilo se drugačije. Nakon operacije, žena se žalila na izgled stomaka. Na društvenim mrežama pokazuje masakrirani torzo.

Viktorija Majkls je mama koja je dugo radila na svojoj figuri. Kako sama objašnjava – volela je teretanu i od tada je uspela da smrša čak 90 kg. Sve je izgledalo kao sizifovski posao kada je žena videla izgled svoje figure posle zatezanja stomaka.

Izgubila je težinu da bi imala ravan stomak. Procedura koja je trebalo da njen izgled poboljša, dobila je katastrofalan završetak.

Jedna majka je podelila svoju priču na internetu. Nakon što je smršala, podvrgla se – kako joj se tada činilo – zatezanju stomaka. Želela je da se oslobodi opuštene kože koja je ostala od značajnog gubitka težine.

- Sanjala sam o danu kada ću konačno imati operaciju uklanjanja kože nakon što sam izgubila skoro 90 kg. Nisam ni zamišljala da će se ovako završiti - rekla je Viktorija

Žena je očekivala da će nakon zahvata na njenom stomaku, umesto opuštene kože, ostati samo ožiljak. Posle neuspele operacije, efekat je bio sasvim drugačiji. Viktorija je primetila trajne ožiljke, a opuštena koža je i dalje bila tu.

03:45

ŽESTOK SUKOB NUTRICIONISTA ZBOG SLANINE! Jedan je veliča, a drugi OŠTRO protiv: BOLJE jedite orahe!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.