ŽENA OD 500 KG PRIZNALA DA JE PALA NA SESTRIĆA I UBILA GA, A ONDA JE USLEDIO OBRT: Otkrivena je JEZIVA ISTINA
Najdeblja žena na svetu, Foto: Printscreen/Youtube/NewsTV

AU!

ŽENA OD 500 KG PRIZNALA DA JE PALA NA SESTRIĆA I UBILA GA, A ONDA JE USLEDIO OBRT: Otkrivena je JEZIVA ISTINA

I pre svega toga preterivala je sa hranom, ali depresija u koju je upala zbog ovog teškog razdoblja, samo ju je još više nagnala da jede

Objavljeno:

Majra Rosales bila je najdeblja žena na svetu, a onda je smršala preko 300 kilograma i potpuno promenila svoj život.

Sa 470 kilograma Majra Rosales iz Teksasa držala je rekord među najdebljim ljudima na svetu, ipak ona je sada potpuno druga osoba.

Izgubila je preko 300 kilograma i sasvim je drugačija, a ljudi teško mogu i da zamisle da je nekada bila monstruozno debela i poznata pod nadimkom "džin ubica" 2008. godine.

Njeno stanje bilo je u centru pažnje nakon što je navodno ubila svog nećaka. Priznala je da je slučajno pala na dete i ugišila ga na smrt jer nije mogla da se pomeri. Ceo svet je posmatrao kako je ruše zidove njenog stana da bi je kranom premestili u sudnici gde joj je pretila smrtna kazna, ali kada je stigao nalaz obdukcije, ceo slučaj je dobio neočekivani obrt!

Oslobođena je od zločina kada su policajci otkrili da je zapravo majka deteta, Majrina sestra, bila pravi ubica.

Debela žena
foto: Printscreen/Youtube/NewsTV

Rosales je rekla da "već umire" i da "odustaje od života" pa je odlučila da preuzme krivicu za svoju sestru, koja je na kraju dve i po godine kasnije pronađena u bekstvu i sada služi 15 godina zatvora.

I pre svega toga preterivala je sa hranom, ali depresija u koju je upala zbog ovog teškog razdoblja, samo ju je još više nagnala da jede.

Kada je konačno shvatila da polako ubija samu sebe i da osim nje ne postoji niko ko bi brinuo o sestrinoj deci, Majra je odlučila da se vrati u formu.

Tada je imala neverovatnih 452 kilograma i nije mogla ni da se pomeri iz kreveta bez nečije pomoći, a mučila se i sa nekoliko ozbiljnih zdravstvenih problema.

2001. godine počela je da mršavi polako, ali sigurno. Zbog morbidne gojaznosti, njeno telo je izgubilo svaki oblik, pa se pomak u mršavljenju slabo video, zbog ogromnog viška kože. Da bi njena figura imala oblik kakav treba, Majra je išla na čak 11 operacija. Što je više mršavila, bila je sve zadovoljnija, i sve manje je jela.

"Sada je hrana nešto što moram da koristim da bih živela. Ranije sam živela da bih jela", iskreno je rekla 36-godišnja žena.

Posle dosta truda, odricanja i godina, Majra sada ima 89 kilograma i prezadovoljna je svojim izgledom i životom. Ima sjajan odnos sa sestrinom decom, a pronašla je i čoveka svojih snova, piše Stil.

Iako ju je čitava javnost ismevala i nazivala ubicom od pola tone, sada je Majra mnogima inspiracija i motivacija da u svoj život unesu radikalne promene.

01:06

PRIČALI SU UME DEBELA DA POVUČE! Bojana Stamenov posle gubitka velikog broja kilograma PROMENILA ŽIVOT NAGLAVAČKE

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.