NUTRICIONISTA TVRDI: Ako sipate OVAJ ZAČIN u jutarnju kafu smršaćete za TREN OKA
Kafa, Foto: Printscreen

ISTOPIĆETE SE!

NUTRICIONISTA TVRDI: Ako sipate OVAJ ZAČIN u jutarnju kafu smršaćete za TREN OKA

“Cimet podstiče termogenezu u telu i tako dovodi do topljenja masnih naslaga”

Objavljeno:

Ukoliko ste ljubitelj kafe, a posebno one jutarnje, ovaj savet će vam biti od značaja. Samo vas jedna kašičica začina deli od vitke linije!

Nutricionista Liza Ričards savetuje da je najbolje da pijemo domaću crnu kafu bez dodataka šećera i mleka. Jer tako nećemo unositi nepotrebne kalorije. Ali njen specijalni trik je da jednom u toku dana u kafu dodate i malo cimeta.

Liza kaže da je na ličnom primeru utvrdila koliko je kafa u kombinaciji sa cimetom moćna. Naime, svako jutro je u omiljeni napitak dodavala i jednu kašičicu ovog začina. Za mesec dana primetila je značajnu razliku u težini. Uspela je da smrša 4 kilograma i da se otarasi sala koje je godinama imala na stomaku.

Cimet
foto: Promo

“Cimet podstiče termogenezu u telu i tako dovodi do topljenja masnih naslaga”, objašnjava Ričards.

To je proces zagrevanja tela i on može da dovede do toga da sagorevamo više kalorija. Osim toga, cimet je prirodna opcija za podsticanje termogeneze i svakako je bolji izbor od raznih suplemenata koji mogu da učine isto”, navodi ona. Napominje i da ovo nije čarobni napitak i da rezultati neće biti vidljivi bez blagog korigovanja ishrane i uvođenja fizičke aktivnosti.

01:09

Tiha kafa kod Džanga

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.