OČAJNA ŽENA TRAŽI SPAS: Priznala je mužu PREVARU, a ono što joj je tražio zauzvrat je NEČUVENO
Svađa, Foto: Profimedia

neutešna

OČAJNA ŽENA TRAŽI SPAS: Priznala je mužu PREVARU, a ono što joj je tražio zauzvrat je NEČUVENO

"Moj partner mi ne pomaže ni finansijski"

Objavljeno:

Bila sam primorana da priznam svom mužu da sam ga varala jer je žena mog novog partnera pretila da će mi se pojaviti u kući, započela je svoju šokantnu ispovest jedna očajna žena koja je savet za svoj trenutni ljubavni slom zatražila od psihološkinje Drage Savete na britanskom portalu San.

Kako je istakla, sa čovekom sa kojim je otpočela aferu nije imala seksualne odnose, ali da se mnogo zaljubila u njega, kao i on u nju.

Svađa
foto: Profimedia

- U pitanju je emotivna afera. Moj ljubavnik je i moj saradnik i oboje smo duboko nezadovoljni našim životom s trenutnim partnerima. Ja imam 32, a moj suprug 33. Zajedno smo pet godina i imamo sedmomesečnog sina. Moj tajni ljubavnik se prema meni ponašao bolje u protekloj godini nego što je moj partner ikada. On na sve omunicira sa raznim ženama onlajn i kupuje im poklon kartice za razne proizvode, a kada sam ja to saznala i rekla mu on mi je hladno odgovorio da je to zato što ne dobija ništa od mene - istakla je očajna žena i dodala da je previše iscrpljena brinući o sinu i radeći.

Kako je priznala, zbog svega toga je seks nije zanimao.

- Moj partner mi ne pomaže ni finansijski. On menja pelene našem sinu i ponekad ga hrani, ali to je to. Daje mi svoj deo kirije i odbija da više doprinosi. Kupujem sve za našeg sina - otrila je ona.

Prema njenim rečima, zaposlena je u restoranu u kojoj je njen ljubavnik tek nedavno počeo da radi.

Prevara
foto: Profimedia

- Bila sam trudna pre nego što je on počeo da radi u pabu gde radim, ali moj partner još insistira na testu očinstva. Nisam želela da budem samohrana majka, ali planirala sam da napustim svog partnera kada budem spremna. Nisam želela da spominjem da mi se pojavio drugi čovek - naglasila je ona i priznala kako ju je muževljev zahtev duboko povredio.

Ubrzo je dobila odgovor od Drage savete.

- Čovek sa kojim ste uplovili u vezu je oženjen, pa iako vam je izjavio ljubav, osim ako nije potpuno posvećen da napusti taj odnos, bojim se da nije slobodan da bude sa vama. Razgovarajte sa svojim partnerom i objasnite zašto ste bili u iskušenju da uspostavite vezu sa nekim drugim. Ako želite da vaša veza funkcioniše, oboje ćete morati da se potrudite jer ona umire od zanemarivanja. Pokušajte da mirno razgovarate sa svojim partnerom i zamolite ga da bude tata pun ljubavi i uključenosti koji je potreban vašem sinu. Biti samohrani roditelj je veoma teško, ali stabilan dom je bolji od nesrećne kuće u kojoj svi trenutno živite. Očevi su finansijski odgovorni za svoju decu, pa je vredno dokazati roditeljstvo - zaključila je Draga saveta.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.