TRIK
PRE POHOVANJA RIBE 1 STVAR MORATE DA URADITE SA NJOM: Zbog GREŠKE koju svi PRAVE upija PUNO ULJA
Naučite da ispohujete ribu kao profesionalac
Grilovana riba ili ona spremljena u rerni je jako zdrava i puna hranljivih materija. Ali, kao što važi za meso, tako je i za ribu, najlepša je pohovana. Jeste da je tako kaloričnija, ali je i neuporedivo ukusnija.
Pohovanje može da bude pipav posao, zato vam mi predlažemo šta da uradite kako biste sebi olakšali posao.
Kada očistite ribu prvo je dobro osušite. Isecite je po želji, a onda pripremite poh. Prvo je uvaljajte u obično brašno, zatim u umućena jaja u koja ste dodali začine, a onda ponovo u brašno, ali sada kukuruzno. Ako ste dovoljno vešta domaćica možete da pomešate brašno i jaja, pa ribu da uvaljate samo u tu smesu.
Samo na taj način vam neće upiti puno ulja.
Pastrmku, oslić i ostale bele ribe možete da pohujete i u susamu, a one koje imaju izraženiji miris u mlevenim bademima. Zbog njih će korica biti hrskava i neće mirisati neprijatno.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!