NEĆETE MOĆI DA SKRENETE POGLED SA PRELEPE POSLANICE SPS-A: Njena prirodna lepota i skromnost OSVAJAJU REGION! FOTO
Dubravka Kralj, Foto: Instagram

ODUŠEVIĆETE SE

NEĆETE MOĆI DA SKRENETE POGLED SA PRELEPE POSLANICE SPS-A: Njena prirodna lepota i skromnost OSVAJAJU REGION! FOTO

Prelepa poslanica potpuno osvojila region prirodnom lepotom i očitala je lekciju svim mladim devojkama i ženama kako jedna mlada, uspešna i perspektivna dama treba da izgleda, puna pozitivne energije sa jasnim ciljevima i planovima.

Objavljeno:

Mlada poslanica Socijalističke partije Srbije Dubravka Kralj, važi za jednu od najlepših dama na domaćoj političkoj sceni, a da ova titula nije došla bez razloga dokazuje i njena poslednja fotografija, naizgled sasvim "obična", ali i dovoljna da sva njena prirodna lepota, harizma i skromnost zasijaju u punom svetlu.

Zrenjanin, Dubravka Kralj
foto: Marko Nikolić

Lepa poslanica rešila je da malo skrene misli sa političkih dešavanja i čestih zasedanja u skupštini, te je odlučila da iskoristi lep dan i izađe sa prijateljima i uživa u novembarskim zracima sunca, a niko nije ostao ravnodušan na njen negovani, prirodni izgled i na to što nema problem da sebe prikaže u javnosti sa minimum šminke i u opuštenijem izdanju.

Ona je imala osmeh na licu i nemoguće je bilo a ne primetiti da je zračila pozitivnom energijom i odličnim raspoloženjem, tako da je shodno tome dobila bezbroj oduševljenih komplimenata.

"Draga Dubravka, iz Vaseg lika izvire dobrota. U Vaše znanje i elokvenciju smo se uverili gledajući Skupštinu", "Prelepa si", "Neverovatna lepotica", "Uživaj za vikend", samo su neki od bezbroj saglasnih komentara na Dubravkin račun.

Dubravka Kralj
foto: Instagram

Inače, Dubravka je i u političkom svetu uspela da zaseni sve svojim govorom u Skuštini, tako da je isti ubrzo postao viralan na društvenim mrežama i naišao je na veliki odziv i pozitivne reakcije.

- Nepoštovanje zakona mora da bude put do kazne, a ne put do lagodnog života. - bila je njena konstatacija koja je dokazala da ona i te kako ima hrabrosti i smelosti da iznese svoj stav, a po svemu sudeći za to ima i ogromnu podršku svoje stranke i naroda u Srbiji.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso/E.Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.