DA LI JE OVO NAJLEPŠA NARODNA POSLANICA? Pojavila se u skupštini i svi gledali u nju! Pogledajte i zašto! ZASENILA
Foto: Instagram

oduševila

DA LI JE OVO NAJLEPŠA NARODNA POSLANICA? Pojavila se u skupštini i svi gledali u nju! Pogledajte i zašto! ZASENILA

Mlada poslanica zasenila prisustvom u Narodnoj skupštini, niko nije mogao da skrene pogled sa nje.

Objavljeno:

Poslanica Socijalističke Narodne partije, mlada političarka Dubravka Kralj, oduševila je sve prisutne pojavljivanjem u Narodnoj skupštini na vanrednom zasedanju, povodom predloga zakona o upotrebi srpskog jezika u javnom životu i zaštiti i očuvanju ćiriličnog pisma.

Podsetimo, Dubravka je i u ranijim pojavljivanjima privukla veliku pažnju javnosti, kako svojom lepotom, izgledom, ponašanjem, ali i sigurnim stavovima, sposobnošću, jasnom vizijom za budućnost i svojim odlučnim političkim angažmanom.

Ona je za ovu priliku ponela mohohramatsku svetloroze kombinaciju midi-dužine koja prati liniju tela, a utisak poslovne elegancije postignut je sakoom interesantnog kroja. Njeni pratioci su je obasipali pozitivnim komentarima i neizmernom podrškom, tako da nema sumnje da će se o njoj tek uveliko pisati i komentarisati.

1 / 2 Foto: Instagram

Inače, mlada političarka je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu diplomirala je 2017. sa najvišim prosekom u generaciji - 9,97. Tokom studija više puta je nagrađivana Izuzetnom nagradom koju Univerzitet u Novom Sadu dodeljuje najboljim studentima.

Ona je u jednom intervju na pitanje "zašto je ušla u politiku kada je je bila jedan od najboljih studenata Prava" istakla da upravo smatra da najbolji i treba da budu u politici.

Dubravka Kralj
foto: Instagram

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.