KO JE LEPOTICA KOJA ULAZI U SKUPŠTINU SRBIJE? Na proslavi SPS sve oči su bile uprte u Dubravku Kralj (FOTO)
Dubravka Kralj, Foto: Instagram printscreen

Novo lice

KO JE LEPOTICA KOJA ULAZI U SKUPŠTINU SRBIJE? Na proslavi SPS sve oči su bile uprte u Dubravku Kralj (FOTO)

Za nju je velika odgovornost biti treći na listi iza Dragana Markovića i Ivice Dačića

Objavljeno:

Lider SPS-a Ivica Dačić je, nakon održanih parlamentarnih i lokalnih izbora, promovisao Dubravku Kralj kao buduću poslanicu u novom sazivu Parlamenta.

On je, u prenesenom značenju istakao da će njegova stranka "igrati Ligu šampiona, za razliku od nekih", i predstavio nove i mlade ljude kao buduće poslanike. Svi su među njima primetili i devojku koja je bila tik uz Dalića plenivši svojom lepotom.

Ko je ona?

Dubravka je završila sa odličnim ocenama Pravni fakultet u Novom Sadu. Bavila se advokaturom a sada je na trećem mestu izborne liste koalicije SPS, Jedinstvena Srbija odmah nakon Dačića i Palme.

Porodični pedigre imao je uticaja da se odluči za pravo zato što joj je deda bio svojevremeno javni tužilac a zatim i otac, međutim, život ju je naveo na malo drugačiji put ovog momenta.

Posle jučerašnjih izbora, ona kaže, na njoj je da u Narodnoj skupštini opravda poverenje predsednika SPS-a, čija je odluka da se i imena mladih socijalista nađu na izbornoj listi, ali i poverenje koje su im građani Srbije ukazali.

Za nju je velika odgovornost biti treći na listi iza Dragana Markovića i Ivice Dačića.

- Moram da priznam da mi je to kao mladoj osobi, koja prvi put učestvuje na izborima, baš značilo. Ivica Dačić je pokazao, ne samo da je izuzetan političar, već i čovek koji uvažava mlade ljude i spreman je da im da šansu. Među mladim kandidatima SPS-a su diplomirani ekonomisti, pravnici i politikolozi, koji su se istakli tokom svog obrazovanja. Konkretno, ja dolazim sa znanjem iz oblasti prava i to znanje ću staviti u službu građana Srbije. U prethodnom periodu sam se veoma posvećeno bavila izučavanjem i primenom zakona koji su već na snazi u Republici Srbiji, a sada ću se baviti i samom zakonodavnom procedurom što je za ambiciozne pravnike velika stvar - rekla je Dubravka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.