MRDIĆ: Ispitati poreklo imovine bivšeg režima
Ispitati poreklo imovine bivšeg režima, Foto: Aleksandra Čolić

SEDNICA SKUPŠTINE

MRDIĆ: Ispitati poreklo imovine bivšeg režima

On je dodao da prvo treba da se utvrdi poreklo imovine kako političarima u Skupštini i izvršnoj vlasti, tako i onim koji pripadaju bivšem režimu

Objavljeno:

"Izmene i dopune Zakona o utvrđivanju porekla imovine su samo još jedan veliki korak ka borbi protiv kriminala i korupcije. Država je objavila žestok obračun sa mafijom. Već vidimo prve rezultate i ovom prilikom bi želeo da pružim punu podršku ne samo sprovođenju ovog zakona nego punu podršku i Ministarstvu pravde i ministarki Maji Popović i MUP, BIA, Poreskoj upravi, svim onim institucijama koje daju svoj doprinos protiv kriminala i korupcije predvođeni našim predsednikom Aleksandrom Vučićem", rekao je na sednici Skupštine Srbije narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić.

On je dodao da prvo treba da se utvrdi poreklo imovine kako političarima u Skupštini i izvršnoj vlasti, tako i onim koji pripadaju bivšem režimu. "Da mi vidimo šta je sa milionskom imovinom i Dragana Đilasa i Vuka Jeremića i Bojana Pajtića i svih njihovih saradnika, da vidimo šta je sa aferama Most na Adi i rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra... Pozivam građane Srbije i medije da pružimo podršku Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću i u sprovođenju ovog zakona i u energičnoj borbi protiv kriminala i korupcije", rekao je Mrdić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.