UGLJEŠA MRDIĆ: Srbija više nije mesto za kriminal, korupciju i narko dilere
Uglješa Mrdić, Foto: Aleksandra Čolić

OZBILJNI REZULTATI

UGLJEŠA MRDIĆ: Srbija više nije mesto za kriminal, korupciju i narko dilere

Srbija od 2012. godine iz godine u godinu postiže ozbiljne rezultate i po pitanju jačanja ekonomije, mira u regionu i borbi protiv kriminala i korupcije

Objavljeno:

"Srbija nije više sigurno mesto za kriminal, korupciju i narko dilere nego je sigurno mesto za sprovođenje evropskih integracija i jačanje naše ekonomije. Srbija je posvećena miru i stabilnosti, jačanju zdravstva i borbi protiv korona virusa i podizanju životnog standarda građana", istakao je narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić na sednici Skupštine Srbije.

On je pojasnio da zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Srbija od 2012. godine iz godine u godinu postiže ozbiljne rezultate i po pitanju jačanja ekonomije, mira u regionu i borbi protiv kriminala i korupcije.

"Setite se samo na šta je ličilo naše pravosuđe i država 2012.godine. Svaka čast na svemu što je postiglo i Ministarstvo pravde svih ovih godina i kada su ga vodili Nikola Selaković i Nela Kuburović. Pružam punu podršku i novoj ministarki Maji Popović u obavljanju jako teškog zadatka. Nema nama jačanja ekonomije bez još efektnije borbe protiv kriminala i korupcije. Poslednjih nedelja od kada je naš predsednik objavio rat mafiji stižu ozbiljni rezultati te borbe", jasan je Uglješa Mrdić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.