MRDIĆ: Čestitam Vučiću i Vulinu na borbi protiv organizovanog kriminala
Uglješa Mrdić, Foto: Aleksandra Čolić

UDAR DRŽAVE NA MAFIJU

MRDIĆ: Čestitam Vučiću i Vulinu na borbi protiv organizovanog kriminala

On je dodao da očekuje da niko ne bude zaštićen i da će biti procesuirani svi koji su sarađivali sa mafijom bez obzira da li je reč o kriminalcima, funkcionerima ili zaposlenima u policiji, službama, pravosudnim organima ili u drugim državnim institucijama ili ako je reč o političarima kojoj god stranci pripadali

Objavljeno:

Narodni poslanik Uglješa Mrdić podržao je borbu države protiv organizovanog kriminala.

- Čestitam predsedniku Aleksandru Vučiću i ministru Aleksandru Vulinu, kao i svima koji su učestvovali iz BIA, MUP i tužilaštva zbog poslednjih akcija hapšenja članova kriminalnih klanova. Srbija je još jednom pokazala da je rekla veliko NE mafiji i da će ta borba biti nastavljena i da ćemo imati nove rezultate - poručio je narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić na sednici Skupštine Srbije.

On je dodao da očekuje da niko ne bude zaštićen i da će biti procesuirani svi koji su sarađivali sa mafijom bez obzira da li je reč o kriminalcima, funkcionerima ili zaposlenima u policiji, službama, pravosudnim organima ili u drugim državnim institucijama ili ako je reč o političarima kojoj god stranci pripadali.

- U vreme bivšeg režima Beograd je bio poznat po kriminalnim klanovima koji su nosili nazive po delovima srpske prestonice. Zemunski, surčinski, voždovački, novobeogradski, zvezdarski i drugi klanovi. Sada je Beograd poznat po investicijama, po projektu Beogradu na vodi i drugim divnim dešavanjima. Pozdravljam i efikasnu akciju policije posle telefonski pretnji predsedniku Vučiću i njegovom sinu Danilu, kao i zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću. Isto tako treba efikasno reagovati uvek kada se preti predsedniku Vučiću i njegovoj porodici i najbližih saradnika", rekao je Mrdić.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.