TO NIJE PUSTA ŽELJA VEĆ KONKRETAN PLAN, NOVI SAD BI TREBALO DA DOBIJE I 4. MOST! Vučević ima lepe vesti
Miloš Vučević, Foto: Kurir.rs

zadovoljan

TO NIJE PUSTA ŽELJA VEĆ KONKRETAN PLAN, NOVI SAD BI TREBALO DA DOBIJE I 4. MOST! Vučević ima lepe vesti

Obilazak radova!

Objavljeno: 16:58h

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kazao je danas da je veoma ponosan što su novi most u Novom Sadu i obilaznica proglašeni kao projekat od nacionalnog značaja.

1 / 4 Foto: Kurir.rs

- To znači da je gotovo izvesno da Novi Sad dobija četvrti most – produžetak Bulevara Evrope i spajanje kod obilaznice u Sremskoj Kamenici. To je za mene toliko važna vest za Novi Sad, toliko smo se trudili da vratimo i zajedno smo sa potpredsednicom Vlade, Vladom Srbije, i predsednikom podizali Žeželjev most, a danas smo u stanju da planiramo, projektujemo i izvedemo novi most u Novom Sadu i i nije to neka pusta želja, već konkretni i realni planovi i nešto što ćemo veoma brzo krenuti da radimo. Hvala svima, Vladi, predsedniku Repiblike i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović – istakao je Vučević.

On je danas, zajedno sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zoranom Mihajlović, obišao završne radove na izgradnji nadvožnjaka preko auto-puta Beograd - Novi Sad i radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs /Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media