BLOKADA DESNE STRANE, JAKE ARITMIJE, UBRZANI RAD SRCA: Radmila (86) je sve ovo prevazišla, pročitajte kako!
Radmila (86) je sve ovo prevazišla, Foto: Profimedia

biljni komplet

BLOKADA DESNE STRANE, JAKE ARITMIJE, UBRZANI RAD SRCA: Radmila (86) je sve ovo prevazišla, pročitajte kako!

Lekari su gospođi Radmili takođe konstatovali anginu pektoris, kao i blokadu desne strane.

Objavljeno: 16:05h

- Biljne Bio-Teo kapi Antistres + Corvit + Cirkul Steve Marića su još 1996. godine pomogle mojoj rođaki, koja je imala anginu pektoris. Doktori su se tada čudili kako je moguće da oslabljeno srce toliko ojača i da se izgube svi simptomi te bolesti – kaže Radmila (86). – Od nje smo i saznali za Stevu Marića i Bio-Teo. Kada sam ja teže obolela, odmah sam poručila ovaj biljni komplet. Meni je toliko bilo teško, da sam mogla samo da ležim na visokom uzglavlju i na leđima. Srce mi je bilo toliko uznemireno, da je imalo preko sto otkucaja, a i ja sam bila veoma uplašena zbog tog nelagodnog osećaja. Samo onaj ko ga je doživeo može da zna kako je.

Lekari su gospođi Radmili takođe konstatovali anginu pektoris, kao i blokadu desne strane.

- Nisam mogla da ležim na desnoj strani, popila sam dosta lekova, ali dok nisam počela da uzimam Bio-Teo kapi Antistres + Corvit + Cirkul Steve Marića ta blokada nije popuštala. Danas, zahvaljujući upravo tim kapima, ja mogu da spavam i na desnoj strani. Godinama su me lekari vodili kao pacijenta koji boluje od srčanih tegoba, ali danas je to pod kontrolom, zahvaljujući kapima Steve Marića. Ja inače i sada, za svaki slučaj, pijem ove kapi jer se zbog njih mnogo bolje osećam, imam više snage, dobro spavam, srce mi je značajno ojačalo, pa iako mi je 86 godina, po ceo dan radim po dvorištu i iznova sebi tražim nove poslove.

Obično od oktobra gospođa Radmila počne sa uzimanjem Bio-Teo Antistres + Corvit + Cirkul kapi Steve Marića, pa sve do Nove godine. Onda, kako kaže, napravi pauzu, pa od februara uzima drugi komplet i sačeka proleće znatno ojačana.

- Pritisak sam takođe regulisala, pamćenje mi je izvanredno i nisam uznemirena. Svi su mi nalazi uglavnom dobri, a mislim da je tome doprinelo to što su mi Bio-Teo Antistres + Corvit + Cirkul kapi Steve Marića dale više snage, da čak povremeno radim i neke teže poslove, poput orezivanja drveća. Otkako mi je suprug preminuo, preuzela sam sve njegove poslove po bašti i dvorištu. Moram da kažem da je i on uzimao kapi za srce koje su mu izuzetno pomogle, ali je međutim preminuo usled komplikacija nastalih nakon što je slomio kuk. Preporučivala sam i ja kapi Steve Marića rođacima i prijateljima, savetujući ih da ne moraju da se u poodmaklim godinama osećaju slabo i da mogu da rade i da budu od koristi celog života. Ja sam živi primer da to može da se postigne uz Bio-Teo Antistres + Corvit + Cirkul kapi Steve Marića – poručuje gospođa Radmila.

foto: Promo

Biljni komplet br. 1 sastoji se od tri bočice – antistres, corvit i cirkul i on:

  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Čisti krvne sudove
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima
  • Reguliše holesterol i trigliceride
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)
  • Otklanja posledice infarkta
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

>Antistres + Corvit + Cirkul biljni komplet možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana.

Cena kompleta za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 . Rok isporuke je 1-3 radna dana.

(Espreso.co.rs)

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media