ZORANA MIHAJLOVIĆ IMA LEPE VESTI! Odmah je ovu informaciju iznela u javnost
Zorana Mihajlović, Foto: Beta/Miloš Miškov

bravo

ZORANA MIHAJLOVIĆ IMA LEPE VESTI! Odmah je ovu informaciju iznela u javnost

Mihajlović je istakla da je projekat izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti od velikog značaja za državu

Objavljeno:

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u naselju Jugovićevo kod Novog Sada, gde je u izgradnji 548 stanova, i najavila da će se prvi stanari u te zgrade useliti krajem godine.

Mihajlović je istakla da je projekat izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti od velikog značaja za državu i izrazila nadu da će Komisija Vlade Srbije prihvatiti dopis Ministarstva građevinarstva da se u te stanove mogu useliti i zdravstveni i prosvetni radnici.

"Ministarstvo građevinarstva je uputilo dopis Komisiji Vlade Srbije sa molbom da se ovaj projekat proširi na zaposlene u prosveti i zdravstvu, jer ima dovoljno prostora i da oni dobiju stanove. Nadam se uskoro toj Komisiji i da će predsednica vlade omogućiti da i drugi resori dođu do stana", rekla je Mihajlović novinarima u Novom Sadu.

Istakla je da je potpuno izvesno da će se u prve stanove koji se trenutno grade u Novom Sadu do kraja godine useliti prvi stanari, odnosno pripadnici vojske, policije i BIA.

Ministarka je pre obilaska radova na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti obišla i završne radove na izgradnji nadvoznjaka preko auto-puta Beograd - Novi Sad, na lokalnom putu Kać - Novi Sad i najavila da će on biti završen za 15 dana.

Dodaje da je vrednost te investicije 500 miliona dinara, a da će nadvožnjak spojiti meštane Kaća sa industrijskom zonom i naseljem Šangaj i olakšati im prelazak.

Mihajlović je istakla i da je do sada u putnu infrstrukturu u Novom Sadu uloženo dve milijarde dinara i zahvalila Gradu Novom Sadu na kooperaciji, jer se svi dogovori u vezi sa projektima završavaju, kako kaže, za dan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.