MISTERIJA U SLUČAJU KSENIJE LUKIĆ! Na dan kada je nestala dečko objavio njenu sliku, a ispod i PORUKU (FOTO)
Ksenija Lukić, Foto: Facebook/Ksenija Lukić

MISTERIOZAN NESTANAK

MISTERIJA U SLUČAJU KSENIJE LUKIĆ! Na dan kada je nestala dečko objavio njenu sliku, a ispod i PORUKU (FOTO)

Policija je odmah u subotu obavila razgovor sa Ksenijinim momkom A. S., koji je navodno policiji prijavio nestanak i rekao da je ona otrčala ka mostu posle svađe s njim

Objavljeno: 16:02h

Devojka Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je u subotu 26. februara oko tri sata posle ponoći, od kada joj se gubi svaki trag

Naime, Ksenija je šetala sa dečkom na Petrovaradinu i dok su prelazili Varadinski most ona je naprasno nestala.

Njena sestra u razgovoru za portal Espreso nije mogla da precizira kako je devojka bila obučena u trenutku nestanka, a ni neposredno pre, Kseniju niko nije video osim dečka sa kojim je poslednji put bila u kontaktu.

Policija je odmah u subotu obavila razgovor sa Ksenijinim momkom A. S., koji je navodno policiji prijavio nestanak i rekao da je ona otrčala ka mostu posle svađe s njim.

Ksenija i njen momak
Ksenija i njen momakfoto: Facebook/Ksenija Lukić

- Vraćali smo se iz Petrovaradina i posvađali smo se. Ona je potrčala ka mostu. Video sam kako je skočila u Dunav. Nisam uspeo da je stignem i sprečim je u tome - navodno je ispričao mladić u policiji, posle čega je odveden na ukazivanje lekarske pomoći u Kliniku za psihijatriju u Novom Sadu.

- Dečko je bio vidno uzrujan i van sebe. Usplahireno je pričao, pa je bilo neophodno da mu se pruži adekvatna medicinska pomoć. Takođe, sve te njegove izjave se proveravaju, s obzirom na to da nije bio baš u najboljem psihičkom stanju - prenosi Kurir.

Nakon misterioznog nestanka Ksenije, njen momak je istog dana objavio sliku nestale Ksenije uz opis:

- Moja voljena Ksenija - Nedostaješ mi puno!

Pored toga, pinovao je i lokaciju Novi Sad, a devojci se svaki trag gubi na Varadinskom mostu koji se nalazi u tom gradu. Da li je ovo poslednja zabeležena Ksenijina fotografija? Šta je momak hteo da poruči ovom porukom za sada nije poznato.

Ksenijin dečko, Ksenija Lukić
foto: Printscreen/Facebook

"Mi nemamo nikakve informacije jer je bila sa momkom koji nama ne želi da se javi na telefon. Ona živi u Novom Sadu, a mi smo u Sremskoj Mitrovici tako da niko ne zna ni šta je imala na sebi. Dečko je prijavio policiji nestanak i sada se ne javlja nikom, mi smo za to saznali od policije. Objasnili su nam da su bili u nekom restoranu na Petrovaradinu, pa su otišli da prošetaju i u međuvremenu su se posvađali. Po priči momka, kada su prelazili most ona je njemu navodno nestala iz vidokruga i od tada joj se gubi svaki trag" , priča Ksenijina sestra za portal Espreso.

Da stvar bude teža, policija je porodici rekla da su dobili dojavu da je u toku noći nepoznata devojka skočila sa tog mosta.

"Noćni čuvar je rekao da je neka devojka skočila sa mosta i to nam je policija prenela, ali nisu mogli ništa više da kažu jer nisu sigurni da li je to Ksenija. Policija trenutno pretražuje taj deo, tamo su i ronioci. Ksenijin rođeni brat je išao jutros tamo ali ništa nije pronašao ni saznao, ribolovci su rekli da će se i oni uključiti u potragu. Mi bukvalno ništa više ne znamo" , rekla je ona.

1 / 4 Foto: Facebook/Ksenija Lukić

Sestra Ksenije Lukić (30) rekla je da je porodica nestale devojke veoma pogođena.

Kako je rekla, razlog tome su navodi da je momak nestale devojke gledao kako ona pada u reku, to jest da se tragedija odvila pred njegovim očima.

- To nije istina - demantovala je ističući da se Ksenija i dalje vodi kao nestala, te da se ne može tvrditi da je skočila s mosta ili da nije među živima: - Objavili smo informaciju o nestanku da bismo je pronašli. Ne da se neko šegači s našim bolom - rekla je ona.

Bonus video:

00:22

Mika Aleksić stigao na suđenje u Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.