"KSENIJIN DEČKO NEĆE DA NAM SE JAVI": Sestra devojke koja je nestala na Petrovaradinu za Espreso otkrila detalje
Nestala Ksenija Lukić, Foto: Facebook/Ksenija Lukić

STRAŠNO

"KSENIJIN DEČKO NEĆE DA NAM SE JAVI": Sestra devojke koja je nestala na Petrovaradinu za Espreso otkrila detalje

Porodica moli da se, ukoliko je neko video Kseniju ili bio sa njom u kontaktu u poslednja 24 sata, javi na broj telefona 063/155 3216

Objavljeno: 12:25h

Devojka Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je sinoć oko tri sata posle ponoći.

Nestala Ksenija Lukić
Nestala Ksenija Lukićfoto: Facebook/Ksenija Lukić

Ksenija je šetala sa dečkom na Petrovaradinu, dok su prelazili most ona je naprasno nestala.

Njena sestra u razgovoru za portal Espreso nije mogla da precizira kako je devojka bila obučena u trenutku nestanka, a ni neposredno pre, Kseniju niko nije video osim dečka sa kojim je poslednji put bila u kontaktu.

"Mi nemamo nikakve informacije jer je bila sa momkom koji nama ne želi da se javi na telefon. Ona živi u Novom Sadu, a mi smo u Sremskoj Mitrovici tako da niko ne zna ni šta je imala na sebi. Dečko je prijavio policiji nestanak i sada se ne javlja nikom, mi smo za to saznali od policije. Objasnili su nam da su bili u nekom restoranu na Petrovaradinu, pa su otišli da prošetaju i u međuvremenu su se posvađali. Po priči momka, kada su prelazili most ona je njemu navodno nestala iz vidokruga i od tada joj se gubi svaki trag" , priča Ksenijina sestra za portal Espreso.

Da stvar bude teža, policija je porodici rekla da su dobili dojavu da je u toku noći nepoznata devojka skočila sa tog mosta.

"Noćni čuvar je rekao da je neka devojka skočila sa mosta i to nam je policija prenela, ali nisu mogli ništa više da kažu jer nisu sigurni da li je to Ksenija. Policija trenutno pretražuje taj deo, tamo su i ronioci. Ksenijin rođeni brat je išao jutros tamo ali ništa nije pronašao ni saznao, ribolovci su rekli da će se i oni uključiti u potragu. Mi bukvalno ništa više ne znamo" , rekla je ona.

Porodica moli da se, ukoliko je neko video Kseniju ili bio sa njom u kontaktu u poslednja 24 sata, javi na broj telefona 063/155 3216.

(Espreso/Dijana S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.