TRAGIČAN VIKEND ZA NAMA: Ksenija nestala, načelnik se ubio, žena skočila u smrt
Nestala Ksenija, Foto: Kurir, Printscreen

užas

TRAGIČAN VIKEND ZA NAMA: Ksenija nestala, načelnik se ubio, žena skočila u smrt

Tragedije su se nizale...

Objavljeno:

Devojka Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je u subotu oko tri sata posle ponoći, policija još uvek intenzivno traga za njom.

Ksenija je šetala sa dečkom na Petrovaradinu, dok su prelazili most ona je naprasno nestala.

Njena sestra u razgovoru za portal Espreso nije mogla da precizira kako je devojka bila obučena u trenutku nestanka, a ni neposredno pre, Kseniju niko nije video osim dečka sa kojim je poslednji put bila u kontaktu.

Brankov most, Zgrada, Policija, Silueta
foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

"Mi nemamo nikakve informacije jer je bila sa momkom koji nama ne želi da se javi na telefon. Ona živi u Novom Sadu, a mi smo u Sremskoj Mitrovici tako da niko ne zna ni šta je imala na sebi. Dečko je prijavio policiji nestanak i sada se ne javlja nikom, mi smo za to saznali od policije. Objasnili su nam da su bili u nekom restoranu na Petrovaradinu, pa su otišli da prošetaju i u međuvremenu su se posvađali. Po priči momka, kada su prelazili most ona je njemu navodno nestala iz vidokruga i od tada joj se gubi svaki trag" , priča Ksenijina sestra za portal Espreso.

Ksenoija Lukić, Ksenija Lukić
foto: Facebook/Ksenija Lukić

Da stvar bude teža, policija je porodici rekla da su dobili dojavu da je u toku noći nepoznata devojka skočila sa tog mosta. Porodica strahuje da je to bila Ksenija...

"Noćni čuvar je rekao da je neka devojka skočila sa mosta i to nam je policija prenela, ali nisu mogli ništa više da kažu jer nisu sigurni da li je to Ksenija. Policija trenutno pretražuje taj deo, tamo su i ronioci. Ksenijin rođeni brat je išao jutros tamo ali ništa nije pronašao ni saznao, ribolovci su rekli da će se i oni uključiti u potragu. Mi bukvalno ništa više ne znamo" , rekla je ona.

Podsetimo, pre nekoliko godina, u Novom Sadu je sa mosta Sloboda skočila studentkinja (20). Ona je, kako smo pisali, pozvala taksi, a kada su prelazili most, rekla je taksisti da stane, izašla iz automobila i bacila se preko ograde.

Bojan Popović
foto: Printscreen/Youtube

Dva samoubistva u Beogradu

U Beogradu su se od subote uveče do nedelje ujutru dogodila dva samoubistva. Najpre je u subotu uveče, u stanu na Banovom brdu, pronađen mrtav član GO Čukarica Bojan Popović.

- Njegovo telo pronašle su supruga i ćerka. One su odmah pozvale policiju, koja je utvrdila da u stanu nema premetačine, niti znakova da se borio sa nekim. Dežurni tužilac naložio je obdukciju - kaže izvor.

Komšije Popovića za su potvrdile da su čule za tragediju.

- Od skoro stanujemo ovde, pa ga nismo dobro poznavali, znamo da je tu živeo sa suprugom i ćerkom, kao i da su imali psa - rekle su komšije. Juče ujutru žena (48) skočila je sa trećeg sprata zgrade na Vračaru. Hitna pomoć koja je došla na mesto tragedije mogla je samo da konstatuje smrt.

Bonus video:

00:53

Požar uoči derbija: Planuo krov restorana kod Marakane!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.