POTRAGA ZA KSENIJOM I DALJE TRAJE! Svi se pitaju gde je njen momak koji otpušten sa psihijatrije nakon što je video
Nestala Ksenija sa momkom, Foto: Facebook/Ksenija Lukić

ronioci pretražuju

POTRAGA ZA KSENIJOM I DALJE TRAJE! Svi se pitaju gde je njen momak koji otpušten sa psihijatrije nakon što je video

Ksenija živi u Novom Sadu sa cimerkama, a zaposlena je kao prodavac obuće u jednom butiku, dok njen momak živi u Londonu

Objavljeno:

Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je u noći između subote i nedelje, oko tri sata ujutru. Sumnja se da je upravo Ksenija osoba koja je te noći skočila s mosta i, kako se saznaje, za njom se i danas traga.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Kseniji se gubi svaki trag nakon što se odlučila na skok pred svojim momkom Aleksandrom S. (42) koji je i prijavio tragediju nakon čega je u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije.

- Jedino što znamo jeste da je juče u toku dana Aleksandar otpušten sa psihijatrije i u policiji neće da nam kažu gde je. Razumemo da je veoma potresen i mislimo da je to razlog što nam ne odgovara na pozive i poruke - kaže Ksenijina sestra povodom navoda da je porodica bezuspešno pokušavala da uspostavi kontakt.

Ona napominje da nikako nisu željni svađe.

- Mi ne želimo uopšte da se s njim svađamo, niti bilo šta drugo, samo hoćemo da saznamo šta se desilo našoj Kseniji. Voleli bismo da se javi i da nam ispriča nešto više detalja. Zašto su se i da li su se uopšte posvađali i šta se zapravo dogodilo - rekla je za "Blic" vidno potresena devojka.

1 / 4 Foto: Facebook/Ksenija Lukić

Inače, Ksenija živi u Novom Sadu sa cimerkama, a zaposlena je kao prodavac obuće u jednom butiku, dok njen momak živi u Londonu.

Upitana da li su njih dvoje ranije imali nekih problema u vezi, Ksenija odgovara da porodica nije ni pomišljala na tako nešto.

- Sve je delovalo idilično, ipak to smo mi samo mogli da zaključimo iz njene priče jer je on ipak živeo daleko i viđali su se samo s vremena na vreme - kaže, dodajući da još nemaju nikakve informacije iz policije vezano za potragu za Ksenijom.

Kako je za "Blic" potvrdio izvor iz policije, Aleksandar S. je prijavio da je Ksenija preksinoć skočila sa Varadinskog mosta, nakon čega je u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije.

Po prijavi policija je odmah poslala depešu Upravi za vanredne situacije i poslate su specijalne jedinice žandarmerije. Iz Beograda su stigle ronilačke ekipe i juče su šest sati pretraživali teren, a trebalo bi da je potraga nastavljena i danas.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.