HOROR, SRBIJOM KRUŽI NAJUŽASNIJI SNIMAK SA SRPSKOM DECOM! Policija i centar za socijalni rad ODMAH da reaguju!
Ilustracija, Foto: Profimedia

roditelji ne mogu sami

HOROR, SRBIJOM KRUŽI NAJUŽASNIJI SNIMAK SA SRPSKOM DECOM! Policija i centar za socijalni rad ODMAH da reaguju!

Ovo je već ko zna koji slučaj da se eksplicitne fotografije i snimci dece pojavljuju na društvenim mrežama

Objavljeno: 23:20h

Društvene mreže postale su mamac za pedofiliju, jer maloletnici u Srbiji nekontrolisano koriste internet i objavljuju sadržaj koji vrlo lako može da ih odvede u ruke pedofila.

Tik tok je definitivno jedna od platformi na kojima tinejdžeri i mlađi preuzimaju primat u objavljivanju raznih sadržaja bez ikakvih ograničenja i zabrana, osim ako roditelji ne umešaju prste i detetu stave blokadu na ovu mrežu, jer se nažalost u ovom slučaju sve svelo na volju roditelja.

Tako je Pokret Levijatan još jednom skrenuo pažnju na ovu pošast preko društvenih mreža, objavljujući snimak devojčice i dečaka ne starijih od 10 godina, na kome ona podiže suknju uz poznatu pesmu MC Stojana i grupe Huriken, čiji je tekst izmenjen na vulgaran način.

Dok se na snimku objavljenom na Tik Toku čuje glas koji peva "Zovem tuturutu jeba*u te znaj, ajde mala skidaj gaće ima da ga gurnem sad, au tutrututu..." devojčica podiže suknju i na snimku se vidi njen polni organ, što je cenzurisano na stranici Levijatana.

"Dok bajdenovski FB ne obriše ovo jer oštro osuđujemo, a oni vole i balave, treba naći roditelje i obavestiti Centar za socijalni rad. Dete se skinulo tako da se vidi polni organ, i sve okačilo na društvene mreže. Mi smo zaklonili to, u originalu se sve vidi. ZAISTA JEZIVO", napisali su u opisu snimka objavljenog na stranici pokreta Levijatan!

Snimak, zbog izuzetno osetljive teme i materijala, nećemo objaviti.

Ovo je već ko zna koji slučaj da se eksplicitne fotografije i snimci dece pojavljuju na društvenim mrežama, shodno tome apelujemo na policiju i Centar za socijalni rad da se pozabave pitanjem bezbednosti dece na internetu i da se roditeljim skrene pažnja na pošast koja preti da uništi budućnost naše dece.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.