DA LI ĆE SE EKRANIZOVATI PAKAO KROZ KOJI JE PROŠLA MILENA RADULOVIĆ? Advokat glumice razrešio dilemu
Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Printscreen/Instagram/Youtube

otkrivamo

DA LI ĆE SE EKRANIZOVATI PAKAO KROZ KOJI JE PROŠLA MILENA RADULOVIĆ? Advokat glumice razrešio dilemu

Navodili su kako će se serija najverovatnije zvati „Učitelj“

Objavljeno:

Mediji su proteklih mesec dana uveliko pisali o predstojećem TV formatu - seriji o događajima u školi glume i učitelju Miki Aleksiću protiv koga je nedavno glumica Milena Radulović podnela krivičnu prijavu za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Navodili su kako će se serija najverovatnije zvati „Učitelj“, kako iza scenarija stoji upravo Milena, te kako je tekst predala Draganu Bjelogrliću, ne rekavši mu da je reč o njenoj životnoj traumi. No, Jugoslav Tintor, advokat Milene i Ive Ilinčić, negirao je te glasine.

- Apsolutno nije istina. Niti se snima film, niti postoji scenario, niti bilo šta slično. Potpuno bi bilo nenormalno da se postupak vodi, da se okrivljenom Aleksiću sudi za veliki broj krivičnih dela, a da paralelno sa tim ide snimanje nekog filma ili serije koja sve to ekranizuje.

- To je bio jedan spin koji je pušten u javnost da bi se devalvirao ovaj postupak, da bi se relativizovao i sveo kao da je napravljen u funkciji inspiracije za neki novi film ili seriju. U ime svojih klijenata mogu da kažem da to nije istina - rekao je Tintor.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.