PAR IZ PAKLA: Bebisiterka slala momku grozne snimke dece, uzbuđivali ih bolesni sadržaji, a sada su dolijali
Par je pao u brzoj akciji policije, Foto: Profimedia

UŽASNO!

PAR IZ PAKLA: Bebisiterka slala momku grozne snimke dece, uzbuđivali ih bolesni sadržaji, a sada su dolijali

Ubrzo su oboje shvatili da ih seksualno uzbuđuju bolesni sadržaji i pedofilija, te su se i fizički upoznali na Ostrvu u početku 2020. godine

Objavljeno:

Bebisiterka iz Sjedinjenih Američkih Država Pejdž Pul (28) uhapšena je zajedno sa momkom, inače oženjenim muškarcem, Britancem Rosom Kingslendom (44) zbog pedofilije i seksualnog zlostavljanja najmlađe dece.

Par je pao u brzoj akciji policije u engleskom gradu Egziteru kada su bili zajedno pod istim krovom. Pejdž, koju su britanski mediji prozvali “crnim anđelom” jer joj je to bio i nadimak na društvenim mrežama, mesecima je čuvala tuđu decu po Americi.

Pre toga se putem društvenih mreža upoznala sa Rosom kome je u telefonu dodelila nadimak “prljavi tata”. Ubrzo su oboje shvatili da ih seksualno uzbuđuju bolesni sadržaji i pedofilija, te su se i fizički upoznali na Ostrvu u početku 2020. godine.

Dogovorili su se da Pejdž čuva tuđu decu i da ih tokom smene skida, dodiruje i snima. Potom bi sav materijal slala “prljavom tati”. Pejdž je zlostavljala troje dece starosti od 18 do 24 meseca.

U julu prošle godine ona je došla u Egziter kako bi zajedno saopštili njegovoj supruzi da se Ros razvodi od nje i da mu je Pejdž nova devojka. Zahvaljujući snalažljivosti supruge koja je dobro poznavala Rosa i znala je da se nešto dešava u njegovom telefonu, ona je alarmirala policiju.

Čekala je da se ‘crni anđeo’ pojavi pred njenim vratima. Znala je Rosova supruga odavno šta se dešava i imala je samo jedan cilj – da njegova devojka i on budu u zatvoru.

Par policajaca pojavio se krajem jula na vratima Rosove kuće kad supruga nije bila tu, ali Pejdž jeste. Namamili su ih sa pričom da su nove komšije i oni su ih pustili u kuću. Tada su uhapšeni.

Biznismen Ros Kingslend priznao je tokom jeseni da je počinio 12 seksualnih prekršaja kao pedofil, i za svoja nedela je prošle nedelje dobio 11 godina zatvora.

Što se bebisiterke, odnosno “crnog anđela” tiče, ona je sada dobila 13 godina zatvora pošto je direktno, na licu mesta zlostavljala decu.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.