MAJKA ANE VOLŠ SE OGLASILA ZA ESPRESO: Želi da sazna istinu o ĆERKINOJ SUDBINI, agonija traje skoro 2 nedelje!
Ana i njena majka, Brajan Volš, Foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Greg Derr, Društvene mreže

potraga traje skoro dve nedelje

MAJKA ANE VOLŠ SE OGLASILA ZA ESPRESO: Želi da sazna istinu o ĆERKINOJ SUDBINI, agonija traje skoro 2 nedelje!

Majka nestale Srpkinje Ane Volš oglasila se za Espreso nakon skoro dve nedelje potrage za njenom ćerkom

Objavljeno:
Dijana Spasov

Misteriozni nestanak Beograđanke Ane Volš (39) potresao je domaću, ali i američku javnost. Ani se svaki trag izgubio 1. januara u Masačusetsu gde je stanovala sa porodicom, a njen nestanak prijavljen je tek tri dana kasnije!

Istraga o ovom slučaju ubrzo je dobila novu dimenziju nakon što je Brajan Volš, suprug nestale žene, uhapšen zbog optužbi da je obmanuo policijsku istragu.

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane, u razgovoru za Espreso istakla je da nema sumnju u zeta Brajana, ali je istakla da samo želi da sazna pravu istinu o sudbini svoje ćerke.

Ana Volš i Milanka Ljubičić
Ana Volš i Milanka Ljubičićfoto: Facebook/Printscreen

"Verujte da ja još uvek ne znam ništa, ne znam šta je istina. Puno se stvari provlači kroz medije, mnogo dezinformacija. Jednostavno ne sumnjam u Brajana jer sam nekoliko meseci provela kod njih i apsolutno ništa loše nisam primetila. Samo čekam zvanične informacije, želim da saznam istinu. Ništa ne mogu i ne želim da mislim ni da sumnjam dok ne bude zvanične potvrde", rekla je Milanka za Espreso i dodala da u ovom trenutku ne planira put za Boston jer se ne oseća dobro.

Inače, Brajanu su neposredno nakon hapšenja izneti dokazi i pročitana optužnica za delo koje mu se stavlja na teret.

Kako je tada rečeno, snimak sa nadzornih kamera iz prodavnice pokazuje da je kupio opremu i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Pored toga, u podrumu kuće porodice Volš nađeni su tragovi krvi i nož. Brajan je policajcima rekao da je suprugu poslednji put video oko četiri sata ujutru kada se, navodno, uputila na aerodrom jer je hitno morala da se vrati u Vašington zbog posla. Međutim, kasnije je utvrđeno da je Anin telefon 2. januara lociran kod kuće.

Kuća porodice Volš
Kuća porodice Volšfoto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Istražitelji koji tragaju za dokazima o njenom nestanku pronašli su kese za smeće pune krvi, sekiru, testeru, tepih i upotrebljena sredstva za čišćenje na deponiji u Pibodiju. Zvanične potvrde kome pripada krv pronađena u podrumu kuće kao i na deponiji još uvek nema.

O tri dečaka uzrasta dve, četiri i šest godina, a koje je Ana dobila u braku sa suprugom Brajnom, brigu je preuzelo Odeljenje za decu i porodice u Americi. Međutim, od hapšenja njihovog oca Brajana nije poznato gde se oni nalaze, a majka nestale Srpkinje rekla nam je da nema informacija čak ni o tome.

"Nadam se da su dobro i da brinu o njima, ni to čak ne znam. Čas se piše ovako, čas onako, ja stvarno ne znam kome više da verujem. Mene lično niko nije kontaktirao", rekla je naša sagovornica.

Sinovi Ane i Brajana Volša
Sinovi Ane i Brajana Volšafoto: INSTAGRAM/ANAWALSHE

Nedavno se u američkim medijima pojavila informacija da je Ana Volš 2014. godine rekla policiji da je Brajan "izjavio preko telefona da će ubiti nju i njene prijatelje“.

Policijski izveštaj koji je objavio novinar "Bostona 25 Njuz", Bob Vord, otkriva duboke probleme čak i pre nego što su Ana i Brajan bili vereni.

- Nestala mama iz Kohaseta Ana Volš rekla je policiji Vašingtona da je Brajan Volš pretio da će ubiti nju i njene prijatelje - napisao je na Tviteru novinar lokalnog portala boston25 Bob Vard koji prati slučaj.

Anina majka Milanka nam je u razgovoru kazala da je ovu informaciju prvi put čula od nas i da joj se ćerka nikada nije žalila na Brajana.

"Pojma nemam o tome, ne mogu da verujem, prosto ne verujem da je to istina! Nikada mi nije spomenula tako nešto", rekla je Milanka.

Krajem decembra u telefonskom razgovoru Ana je majku zamolila da dođe u Ameriku, što je Milanka morala da odbije zbog zdravstvenih problema. Kako kaže, Ana je pozvala da hitno dođe iako je samo nekoliko dana ranije boravila u Beogradu.

Ana i Brajan Volš sa decom
Ana i Brajan Volš sa decomfoto: Društvene mreže

"Nisam uopšte shvatila da me zove zato što ima neki problem, nisam to tako razumela. Ana me je pozvala hitno da dođem, međutim, nisam mogla za jedan dan da se spakujem i da odletim zbog zdravstvenih problema. Predložila sam joj da je posetim 5. ili 6. januara, ali mi je tada rekla da ne moram da dolazim. Rekla mi je da nema potrebe da tada dolazim, da Brajan i ona prave planove za februar", kazala nam je ona.

Nakon toga ćerka i majka su se čule u novogodišnjoj noći i to je bio poslednji put kada je Milanka čula Anin glas! Ističe da se kaje što nije više razgovarala sa njom te večeri.

"Prvog januara je pokušala da me nazove, ali sam bila totalno uspavana i rekla sam joj da ćemo se čuti sutra računajući na to da je 1. januar neradan dan, da je kod kuće i da će imati vremena. Odgovorila mi je da nema problema i da ćemo se čuti. Eto, sada najviše žalim što nisam duže pričala sa njom", rekla je Milanka za Espreso.

Anin brak pre Brajana

Do ovog saznanja došlo se tako što je u sudskim dokumentima koji detaljno opisuju istragu koja je vođena 2018. godine protiv Brajana Volša zbog prevare, bilo i pozivanja na Anu Knip, koja je identifikovana kao supruga Brajana Volša, prenose NBC Boston.

1 / 6 Foto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

Brajan Volš, sin poznatog bostonskog neurohirurga, često je izlazio po hotelima pa je tako i upoznao Anu Knip, piše Boston Globe. Inače, Ana je u to vreme radila u hotelu "Veatleigh" Berkširu. Za Anu je to bila ljubav na prvi pogled, prisetila se u sudskom izveštaju koji je podnela u njegovo ime u slučaju umetničke prevare.

Ovakve navode potvrdila je i Milanka koja kaže da Ana nije imala dece u prvom braku.

"Tačno je da je imala brak pre Brajana iz kog nije imala dece, stvarno ne znam tačno koje godine su se njih dvoje upoznali", kazala je ona.

Podsetimo, Ana je rođena je u Beogradu, u Srbiji, i ima dvojno državljanstvo. U našem konzulatu kažu da se sećaju Ane koja je nekoliko puta dolazila povodom različitih administrativnih usluga i da im je u sećanju ostala kao divna dama.

Po profesiji je agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi. Ana je mlada i ambiziozna žena koja je sebi postavila najviše ciljeve na putu ka uspehu.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.