NOVI DOKAZ DA JE BRAJAN VOLŠ OPSEDNUT NOVCEM I DA TO NIJE KRIO: Bizarno je! (FOTO)
Brajan Volš, Foto: Greg Derr

NEVEROVATNO

NOVI DOKAZ DA JE BRAJAN VOLŠ OPSEDNUT NOVCEM I DA TO NIJE KRIO: Bizarno je! (FOTO)

Jedino što Brajan ima jeste profil na Linkedinu i Tviteru

Objavljeno:

Iako mediji iz dana u dan plasiraju nove informacije o slučaju nestanka Ane Volš, o njenom suprugu Brajanu ne zna se mnogo.

Ana je bila prilično aktivna na društvenim mrežama, a sa druge strane, Brajana je jako teško pronaći. Njegova supruga je često objavila fotografije i video zapise sa porodicom, prijateljima i kolegama i prizorima sa putovanja, dok je Brajan potpuno neaktivan na mrežama!

Jedino što Brajan ima jeste profil na Linkedinu i Tviteru.

Profil na Linkedinu je zaključan, a na slici se vidi nasmejani Brajan.

Profil Brajana Volša
Profil Brajana Volšafoto: Printscreen/Linkedin

Čime se bavi Brajan Volš?

Kako je napisao, on je „finansijski direktor i suvlasnik kompanije LETS: Leadership & Effective Teamvork Strategies“.

Brajan Volš
foto: Printscreen/Linkedin

Njegova stranica na LinkedIn-u kaže da je pre toga bio glavni finansijski direktor za Capital Letters Consulting i to 10 meseci, a prethodno „međunarodni poslovni strateg“ za Ten Sail Consulting više od pet godina u oblasti Velikog Bostona.

S druge strane, profil na Tviteru potkrepljuje sumnje i pisanja medija koji kao mogući motiv ubistva Ane Volš uzimaju u obzir i materijalnu korist s obzirom na to da je ona imala životno osiguranje. Iako Brajan još uvek nije zvanično osumnjičeni za nestanak i potencijalno ubistvo svoje supruge, policija svakodnevno traga za dokazima, a Brajan je sve sumnjiviji!

Naime, na Tviter nalogu upisan je cashisemotional (cash is emotional) što objašnjava koliko je Brajan opsednut novcem.

Na ovom profilu njega prati samo tri korisnika, dok on prati 48 naloga i to uglavnom američke medije i profile koji se baziraju na bezbednost na internetu.

Njegov nalog je otključan, ali nema ni jedne objave. Takođe, na Linkedinu i Tviteru ima istu profilnu fotografiju, a kako se vidi, Tviter nalog ima od septembra 2021. godine.

Profil Brajana Volša na Tviteru
Profil Brajana Volša na Tviterufoto: Printscreen/Twitter

Inače, zanimljivo je da je godinu dana pre toga preminuo Brajanov otac, ugledni neurolog doktor Tomas koji je svog jedinog sina potpuno isključio iz nasledstva.

Iz sudskih spisa otkriveno je da je Brajan Volš bio u svađi sa pokojnim ocem, koji ga je sključio iz testamenta jer mu je ukrao veliku količinu novca. Međutim, očev testament, po kom je sve ostavljeno Volšovom rođaku, prema sudskim zapisnicima, nestao je, otkrili su američki mediji.

U Dodatnom memorandumu o presudi nalaze se izjave Tomasovog prijatelja i nećaka.

Džefri Ornštajn, jedan od Tomasovih najbližih prijatelja, dao je iskaz sudu u kom je naveo da je poznavao Tomasovog jedinog sina Brajana.

On se takođe osvrnuo i na trenutak kada je saznao za smrt svog prijatelja Tomasa i istakao da je imao ključeve Tomasove kuće.

- Na moje veliko iznenađenje, Tom je iznenada preminuo 21. septembra 2018. godine tokom posete Indiji. Kada je on preminuo, Brajan mi je pisao i pitao me imam li ključeve Tomasove kuće jer su mu bili potrebni neki papir koje je kako je rekao zahtevala ambasada i koji su bili neophodni za transportovanje Tomovog tela iz Indije. U tom trenutku nisam imao ključeve kod sebe. Kada smo ušli u kuću sa namerom da nađemo dokumentaciju ili informacije. Brajan je to zahtevao zajedno sa dodatnim kompletom ključeva za njega. Dok je bio u Tomovoj kancelariji, moj ugovarač je primetio neke papire kako stoje na vidnom mestu na vrhu ormarića pored Tomovog stola, sa oznakom testament koji datira od 1. maja 2016. godine, navodi prijatelj Brajanovog oca i dodaje:

1 / 5 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

- Pregledao sam testament i ostavio ga gde smo ga našli, međutim, napravio sam nekoliko fotografija testamenta sa mojim mobilnim telefonom, koji su označeni vremenom i datumom preko kamere mobilnog telefona. Pregledajući testament, primetio sam listu korisnika, ali kao što mi je Tom rekao mnogo puta tokom godina, izričito je razbaštinio Brajana, svoje jedino dete, u testamentu. Iako je testament odražavao Tomove želje, koje su bile poznate ne samo meni, već mnogim Tomovim prijateljima, i dalje sam se osećao loše, pa kada sam kasnije tog dana poslao poruku Brajanu da mu kažem da sam mu ostavio komplet ključeva ispod prostirke, nisam mu rekao da je razbaštinjen.

Pred sudom je govorio i Endrju Volš, Tomasov nećak i naslednik imenovan u testamentu. On je istakao da se porodica Volš razočarala u Brajana kada je, kako je naveo, ukrao veliku sumu novca.

- Opšte je poznato među prijateljima i članovima porodice dr Tomasa Volša da je njegov sin, Brajan R. Volš pobegao sa skoro milion dolara od svog oca. Krađa njegovog jedinog sina bila je tragična, ne samo zato što se to dogodilo, već i što je Brajan R. Volš namerno nestao iz života svog oca. Doktor Tomas nije bio u mogućnosti da kontaktira svog sina koji je ukrao i okrenuo leđa svom ocu koji je obezbedio udoban život sinu. Krađa je izazvala nepopravljiv raskol u njihovom odnosu i izazvala ne samo mentalne teškoće doktoru Tomasu, nego je takođe morao da nastavi da radi posle doba u kojem je želeo da ode u penziju, jer je značajna količina njegove ušteđevine ukradena i nikada nije vraćena. Dr Tomas Volš je bio velikodušan prema prijateljima i porodici i mojoj ženi i meni tokom svog života, rekao je tada Endrju.

Da podsetimo, američkoj policiji, kako prenose mediji, javio se svedok koji je bacio novo svetlo na nestanak Beograđanke Ane Volš, navodeći da kuću u mestu Rever uoči Nove godine nije prodala žena za kojom se traga, već njen suprug, uhapšeni Brajan Volš.

- Ugovor o prodaji kuće u Reveru, koja je bila u vlasništvu Ane Volš evidentiran je u registru okruga Safolk 29. decembra prošle godine. Čovek koji je bio uključen u prodaju, državnoj policiji u Masačusetsu izjavio je da je kuća kupljena na ime Ane Volš u januaru 2020. za 137.000 dolaza. U novembru prošle godine je puštena u prodaju i početna cena joj je bila 199.000 dolaza, ali je brzo prodata i to po gornjoj traženoj ceni od 220.000 dolara - prenose američki mediji.

Ana Volš, Brajan Volš
foto: Printscreen

Kako navode, prodaja je zaključena 17. decembra. - Dokumenta i iskaz dat policiji otkrivaju da je zapravo Anin suprug, Brajan Volš kao suprug prodavca potpisao dokumenta i priložio svoju vozačku dozvolu kao dokument kojim dokazuje da je to on - nova su otkrića u istrazi.

Inače, na vozačkoj dozvoli vidi se i da ona ističe 31. januara ove godine.

Podsetimo, Brajanu Volšu je određena kaucija od 500.000 dolara, i optužen je za obmanu istražitelja u vezi sa nestankom njegove žene.

U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi u podrumu, a on je slagao policiju o svojim kretanjima u prvim danima Nove godine.

Troje maloletne dece ovog para trenutno se nalazi pod starateljstvom socijalne službe Masačusetsa.

Slučaj Ane Volš možete pratiti i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.