BRAJAN SE ČUO SA DRUGOM NAKON ANINOG NESTANKA: Prepiska dospela u JAVNOST, to je dokaz da je LAGAO? (FOTO)
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

DETALJI

BRAJAN SE ČUO SA DRUGOM NAKON ANINOG NESTANKA: Prepiska dospela u JAVNOST, to je dokaz da je LAGAO? (FOTO)

Na društvenim mrežama osvanula je SMS prepiska između Brajana Volša i Majka Silve, koji je iznajmljivao stan od Ane Volš

Objavljeno: 16:53h

Brajan Volš, suprug Ane Volš koja je nestala 1. januara ove godine, lagao je policiju rekavši da je izgubio telefon u novogodišnjoj noći, a da ga je pronašao tek 4. januara

Na društvenim mrežama osvanula je SMS prepiska između Brajana Volša i Majka Silve, koji je iznajmljivao stan od Ane Volš.

Silva je Brajanu poslao poruk 1. januara kako bi mu čestitao praznike, ali odgovora nije bilo.

Ana i Brajan Volš sa decom
Ana i Brajan Volš sa decomfoto: Društvene mreže

Ono što je zanimljivo, Brajan je Majku odgovorio dan kasnije, dakle 2. januara i u toj prepisci mu objasnio kako je izgubio telefon, a da mu je sin pronašao tek dan kasnije.

- Srećna nova godina. Izvini zbog kašenjenja. Izgubio sam telefon i upravo mi ga je sin pronašao - napisao je Volš u odgovoru.

Poruke Brajana Volša
Poruke Brajana Volšafoto: printscreen/twitter/iamlegacy23

Dakle, s obzuirom da je nestanak supruge prijavio tek 4. januara, njima tvrdeći da je tada pronašao mobilni uređaj, ispostavilo se da je sve vreme lagao.

Postavlja se pitanje zbog čega drugaru nije pomenuo u poruci da je Ana nestala, ali i zbog čega već 2. januara nije prijavio nestanak policiji?

Poruke slao pred kupovinu

Kako je kasnije utvrđeno, manje od dva sata nakon što je Brajan odgovorio na poruku Majku, on je krenuo u kupovinu i prekršio meru kućnog pritvora u kojem je bio. On je tada, kako je utvrđeno kupio kiselinu, najlon i lepljive trake.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso TikTok naloga:

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.