MAJKA NESTALE ANE OTKRILA NOVE DETALJE: Jednu stvar ne može sebi da OPROSTI, evo kada je poslednji put videla ĆERKU
Ana Volš sa majkom, Foto: Facebook/Printscreen

POTRAGA U TOKU

MAJKA NESTALE ANE OTKRILA NOVE DETALJE: Jednu stvar ne može sebi da OPROSTI, evo kada je poslednji put videla ĆERKU

Na pitanje da li joj je Ana rekla zbog čega treba hitno da dođe, Milanka kaže da nije

Objavljeno: 08:02h

Majka nestale Beograđanke Ane Volš, kojoj se 1. januara gubi svaki trag, dala je veliki intervju za američke medije u kom je otkrila da se sa ćerkom poslednji put videla dok je ona boravila u Srbiji.

Ana je krajem decembra u telefonskom razgovoru zaomlila majku da dođe za SAD, što je Milanku Ljubičić navelo da pomisli da u Aninom i Brajanovom braku postoje problemi.

"Samo mi je rekla da me moli da dođem sutra. Jasno je da su imali neke probleme", kaže ona u intervjuu za Fox news.

Ona dodaje da joj je rekla da ne može da se spakuje za jedan dan.

"Rekla sam joj da imam 69 godina, da moram da nabavim lekove. Predložila sam joj da krenem sutradan. Ne mogu sebi da oprostim što nisam sve ostavila i samo krenula", kaže Milanka.

Na pitanje da li joj je Ana rekla zbog čega treba hitno da dođe, Milanka kaže da nije.

"Predložila sam joj da je posetim 5. ili 6. januara, ali mi je tada rekla da ne moram da dolazim. Rekla mi je da nema potrebe da tada dolazim, da Brajan i ona prave planove za februar", rekla je Milanka.

Ona dodaje da ju je ćerka 31. decembra zvala oko ponoći, ali da ona nije čula telefon.

"Ponovo me je zvala u 1 ujutru, propustila sam i taj poziv. Onda je pokušala da pozove svoju kumu, ali ona nije čula telefon zbog preglasne muzike. Kajem se što se nisam javila na telefon jer je u međuvremenu nestala", kaže ona.

Anin suprug Brajan Volš izveden je juče pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš.

U porodičnoj kući u podrumu je nađen krvavi nož i na kamerama je viđen kako za keš kupuje sredstvo za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Inače, Brajan Volš se sumnjiči da je ometao istragu.

Podsetimo, nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Ana Volš
foto: Instagram/anawalshe

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

(Espreso/Telegraf/Fox news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.