"UBIO SAM ČOVEKA, DRAŽEN SE ZOVE": Ovako se ubica iz Ugrinovaca PREDAO POLICIJI
Bojan T. koji je osumnjičen za ubistvo Dražena D., Foto: Kurir

detalji ubistva

"UBIO SAM ČOVEKA, DRAŽEN SE ZOVE": Ovako se ubica iz Ugrinovaca PREDAO POLICIJI

Dražen D. poznat je policiji u Crnoj Gori, ali i u Srbiji

Objavljeno:

Bojan T. (24) iz Kikinde koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Crnogorca Dražena D. (33) navodno se sam predao policiji, a o žrtvi nije znao skoro ništa.

Dražen D. ubijen je u sredu oko 15 sati kada je, kako se sumnja Bojan T. u njega ispalio više metaka u glavu i u telo.

Ubijeni Dražen D.
Ubijeni Dražen D.foto: Facebook

Osumnjičeni za ubistvo je pobegao sa mesta zločina, dok je telo ubijenog Dražena nađeno na zadnjem sedištu automobila marke BMW X6. Kako se nezvaničćno saznaje, prema najnovijim detaljima iz istrage Bojan, navodno nije poznavao dražena.

– Prve indicije iz istrage ukazuju da se njih dvojica nisu poznavali, ali da su pripadali široj grupi ljudi koja se bavila kriminalnim aktivnostima – rekao je izvor upoznat sa slučajem i dodao:

– Kada je izrešetao Dražena, osumnjičeni se automobilom marke “škoda” odvezao do Dobanovaca, zaustavio automobil u Mokranjčevoj ulici ispred broja 4 i pozvao policiju. Tada je prijavio zločin i između ostalog rekao: “Ubio sam čoveka, Dražen se zove i poreklom je iz Crne Gore. Ne znam ništa o njemu, ali sam ga ubio zbog duga”. Nakon toga je dao tačnu lokaciju gde se nalazi u nije priznao otpor prilikom hapšenja – objansio je izvor.

1 / 4 Foto: Kurir

Prema njegovim rečima Bojanu je nakon hapšenja uzeta krv na analizu kako kako bi se utvrdilo da li je prilikom ubistva bio pod dejstvom nekih psiohoaktivnih supstanci.

– Istraga ide u nekoliko smerova, od ispitivanja kojim su se krimalnim aktivnostima bavili, do toga da se ispituju kontakti osumnjičenog, sa kim je sve razgovarao u poslednje vreme i td…- kaže sagovornik.

Dražen D. poznat je policiji u Crnoj Gori, ali i u Srbiji.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.