CRNA HRONIKA ZA 5. DECEMBAR 2022.: Devojku IZBOLA LJUBAVNICA, vozilo Hitne pomoći PREGAZILO ŽENU!
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 5. DECEMBAR 2022.: Devojku IZBOLA LJUBAVNICA, vozilo Hitne pomoći PREGAZILO ŽENU!

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 22:15h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

22:12

Srpkinja S. M. (48), koju je 6. novembra u gradu Kapotera u oblasti Kaljari u Italiji, ubio nevencani suprug S. Š. (50), takode srpski državljanin, još uvek nije sahranjena!

21:57

Devojčica stara 12 godina lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

20:47

Učenik drugog razreda gimnazije "9. maj" u Nišu, kome je pretilo isključenje jer je istukao školskog druga, ispisao se iz ove obrazovne ustanove pre pokretanja disciplinskog postupka.

19:27

Radnik čačanske "Čipsare" (47) pao je danas sa visine od tri metra. Kako je saopštila Opšta bolnica u Čačku, a preneo Čačanski glas, muškarac je večeras prilmljen u Urgentnu službu.

18:30

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16.30 sati u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, kada je jedan automobil nalateo na drugi koji je bio nepropisno parkiran.

17:20

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš 2, decembra ove godine, u saradnji sa policijom, otkrili i zaplenili tri kilograma psihoaktivnih tableta ''ksalol''.

16:​​29

- Nastavnik matematike u ivanjičkoj osnovnoj školi udario je učenika na času matematike, prema tvrdnjama roditelja dečaka. S druge strane, optuženi prosvetni radnik kaže da je do fizičkog kontakta došlo, ali da je to bilo daleko od bilo kakvog vida nasilja.

15:33

- Nadzorne kamere sa zgrade zebeležile su jeziv trenutak kada je vozilo Hitne pomoći udarilo stariju ženu u pešačkoj zoni!

15:19

- NEVEROVATAN PREOKRET! Devojku (26) koja je sinoć prijavila da ju je nepoznata osoba ubola oštrim predmetom u leđa i koleno izbola je njena emotivna partnerka.

15:16

- Mladić star 25 godina povređen je u teškoj nezgodi koja se danas dogodila u centru Beograda.

14:58

- Udaranje čvrgi, šamaranje, vezivanje kanapom, ubadanje šestarom, zavrtanje ruke i teranje na oralni seks. Verovali ili ne, ovo su kao deo igrice osmislili đaci jedne škole u Srbiji, i kao da to nije dovoljno užasno, ovu igricu su nazvali "Jasenovac", po čuvenom logoru.

13:51

- Beogradska policija traga za trojicom mladića koji se dovode u vezu sa ubadanjem M. A. (26) u Skeli kod Obrenovca.

13:12

- Objekat dečjeg vrtića "Maslačak" u Petrarkinoj ulici u beogradskom naselju Mirijevo, obijen je i vandalizovan u prethodnoj noći. Prostorije su opljačkane, a prizor koji su iza sebe ostavili lopovi zgranuo je zaposlene i roditelje.

12:41

- Saobraćajna policija u Požarevcu, tokom vikenda, zadržala je četvoricu muškaraca i jednu ženu koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola.

12:31

- Trojica aktera tuče na proslavi Svetog Aranđela u Aleksincu kada su teško povređene dve osobe, sklopili su sporazum o priznanju krivičnog dela sa tamošnjim Osnovnim javnim tužilaštvom koji je potvrdio i Osnovni sud.

11:54

- Od početka 2022. godine, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 57.100 vozača. U istom periodu, u službenim prostorijama zadržano je i 2.330 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

11:39

- Otac maloletnog N.Ž. (17) koji je izmakao stolicu profesorki engleskog jezika u Trsteniku oglasio se za medije nakon što je njegov sin pokušao sebi da oduzme život.

11:15

- Nakon što je prijavljen nestanak Aleksandra L, koji je poslednji put viđen u Krnjači, ispostavilo se da je mladić imao nanogicu i da postoji mogućnost da je zapravo pobegao, zbog čega policija sada i traga za njim.

11:06

- Na benzinskoj pumpi u Padinskoj Skeli sinoć su se dogodile tuča i otmica, u kojoj je, kako se saznaje, trojica muškaraca dobilo batine, a jedan od njih je otet.

11:00

- Pred Višim sudom u Beogradu danas je odloženo suđenje Lazaru Tejiću i još četvorici optuženih za ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil.

10:52

- U podgoričkom Višem sudu danas je iznova krenulo suđenje Ratku Koljenšiću, koji je optužen za učešće u ubistvu Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

09:16

- U Dom zdravlja Obrenovac noćas posle ponoći, oko 2.30 sati, javila se devojka (26), nemačka državljanka, koja je nečim oštrim ubodena u leđa. Kako je rekla, napadač ju je ubo s leđa dok je sedela na klupi u parku u naselju Skela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.