NIKAD VIĐENI SNIMAK MATEJA PERIŠA OSVANUO NA DAN SAHRANE: Ovaj trenutak se jasno vidi na KAMERAMA (VIDEO)
Matej Periš, Foto: Printscreen/tiktok, Printscreen

POTRESNO

NIKAD VIĐENI SNIMAK MATEJA PERIŠA OSVANUO NA DAN SAHRANE: Ovaj trenutak se jasno vidi na KAMERAMA (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tik-tok devojka koja se potpisuje kao Andrea Periš postavila je snimak na kom je, kako tvrdi, Matej Periš u poslednjim satima svog života

Objavljeno: 10:55h

Na dan sahrane Mateja Periša isplivao je snimak na kom se vidi Matej Periš u noći nestanka 30. decembra.

Na društvenoj mreži Tik-tok devojka koja se potpisuje kao Andrea Periš postavila je snimak na kom je, kako tvrdi, Matej Periš u poslednjim satima svog života. Ovaj video je u boljoj rezoluciji nego svi do sada, te se Matej mnogo jasnije vidi.

- Jednostavno više nikada neću otići na Beograd na vodi, niti se šetati Beton halom, a pogotovu neću ući u klub Gotik...Matej, volimo te svi - napisala je Andrea, za koju nije poznato da li je Matejeva sestra, rođaka ili neko treći.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Ovo nije jedini snimak koji je izvesna Andrea Periš objavila na ovoj društvenoj mreži.

Na Tik Toku pojavio se oproštajni video posvećen Mateju Perišu.

@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️?️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound - L i d i j a ✌

Uz fotografije, objavljena je i potresna poruka.

- Nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu, piše u poruci.

Podsetimo, četiri i po meseca nakon nestanka pronađeno je telo Mateja Periša. To je potvrdila DNK analiza, a kao preliminarni uzrok smrti navodi se utapanje.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.