"NEDOSTAJEŠ BRATE MOJ": Potresne REČI posvećene Mateju, SVI se pitaju da li je OVO njegova SESTRA?! (VIDEO)
Matej Periš, Foto: Printscreen, Uroš Arsić

TUGA

"NEDOSTAJEŠ BRATE MOJ": Potresne REČI posvećene Mateju, SVI se pitaju da li je OVO njegova SESTRA?! (VIDEO)

Četiri i po meseca nakon nestanka pronađeno je telo Mateja Periša

Objavljeno:

Na Tik Toku pojavio se oproštajni video posvećen Mateju Perišu.

Uz fotografije, objavljena je i potresna poruka.

Video je podelio nalog Andrea Periš, a svi se pitaju da li je to zaista Matejeva sestra.

"Nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu", piše u poruci.

@andreaperis_ nedostaješ brate moj,nadam se da si konačno našao svoj mir,hvala ti što si postojao,hvala ti što si me ujedinio,uzeli su te Sava i Dunav,Hrvatska te čeka i širi svoja krila,počivaj u miru,voli te tvoja sestra najviše na svijetu❤️?️.. #matejperiš #nedostajes #dinomerlin #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ original sound - L i d i j a ✌

Podsetimo, četiri i po meseca nakon nestanka pronađeno je telo Mateja Periša. To je potvrdila DNK analiza, a kao preliminarni uzrok smrti navodi se utapanje. Jedan od njegovih bliskih prijatelja, koji je aktivno učestvovao u potrazi, anonimno je za Blic otkrio još detalja kobne noći 30. na 31. decembar.

"Kobne noći Matej je u "Gotiku" nestajao na 15 minuta, pa se vraćao. Čuo sam da je on je te noći upoznao neku devojku i drugovi koji su bili sa njim su sve vreme mislili da je sa njom. Tek kada su videli jaknu im je postalo čudno gde je i da je izašao bez jakne napolje".

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Matej Periš (27) biće sahranjen danas na groblju Lovrinac u Splitu, a na istom mestu počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor A. (26), koji je tragično nastradao tri meseca pre njega i to pred njegovim očima.

- Pre Mateja iz tog društva je nastradao Ivor. On je bio jedan od Matejevih najboljih drugova i poginuo mu je pred očima. To je bilo 29. septembra 2021, samo tri meseca pre Matejevog nestanka, a sada znamo i smrti. Njih dvojica su išli zajedno u školu, odrasli su zajedno i odlično su se slagali. I Ivor je bio skiper, radio je na brodu kao i Matej. Eto, sudbina je htela da sada počivaju praktično na istom mestu, zajedno. Maltene su ceo život proveli zajedno, a sada će opet biti skupa - priča njihov prijatelj..

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.