EVO ŠTA JE MAJA SOPTA URADILA KADA JE ČULA DA JE MATEJ MRTAV! Poslednja je razgovarala sa njim (FOTO)
Ilustracija, Foto: MUP, Prva Tv

tuga

EVO ŠTA JE MAJA SOPTA URADILA KADA JE ČULA DA JE MATEJ MRTAV! Poslednja je razgovarala sa njim (FOTO)

Podsetimo, Splićanka je novinarki tvrdila da je parkirala automobil na poledici dan pre Nove godine, kada poledice zbog tople zime nije ni bilo

Objavljeno:

Poslednja osoba s kojom je Matej Periš pokušao stupiti u kontakt bila je njegova prijateljica Maja Sopta, Splićanka koja zbog posla često boravi u Beogradu pa je dobro upoznata s noćnim životom grada.

Zbog svojih izjava na TV Prvoj koje su mnogima zvučale poprilično nelogično, mnogi su se zapitali laže li, a sada je, na svoj način, poručila da tuguje za prijateljem.

Sopta je nakon potvrde da je njegovo telo pronađeno na Adi Huji celi profil na Fejsbuku ‘obojila’ u crno.

maja sopta
foto: Facebook Screenshot

Podsetimo, Splićanka je novinarki tvrdila da je parkirala automobil na poledici dan pre Nove godine, kada poledice zbog tople zime nije ni bilo. Takođe je tvrdila da je, kada ju je Matej zvao u 22.39, išla u restoran jer je bila bolesna i imala je temperaturu, a isti restoran je otvoren do 23 sata.

Nadalje, ono što je dodatno podstaklo sumnju je njena izjava kako uopšte nije znala da Periš dolazi u Beograd. Ali, devojka poginulog mladića nedavno je tvrdila da je Matej zajedno s prijateljima mesecima unazad planirao putovanje u Beograd uoči Nove godine.

A prvo je negirala da je sa Matejem imala kontakt u noći u kojoj je nestao. Tvrdila je da ju je zvao, ali se nije mogla javiti…

Telo Mateja Periša, Splićanina koji je pronađen nakon više od meseci intenzivne potrage, bilo je ispraćeno iz crkve svetog Ante u Beogradu za Split, gde će mladić biti sahranjen.

1 / 6 Foto: Uroš Arsić

Nenad Periš, otac preminulog Mateja, rekao je da će sahrana Mateja biti tiha u krugu najuže obitelji i rodbine.

“Svi oni koji budu željeli mogu se u svom srcu i svojoj duši oprostiti od našeg Mateja”, rekao je otac za Slobodnu Dalmaciju.

(Espreso / Dnevno.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.