PROVALIO KOMŠINICI U STAN PA URADIO NEŠTO JEZIVO: Kad je čula URLIKE i izašla iz sobe umalo nije umrla!
Nasilje, Foto: Profimedia

horor

PROVALIO KOMŠINICI U STAN PA URADIO NEŠTO JEZIVO: Kad je čula URLIKE i izašla iz sobe umalo nije umrla!

Devojčica ga je primetila u trenucima pljačke!

Objavljeno:

Nesvakidašnji zločin dogodio se u Ensenadi, okrugu Buenos Ajresa, kada je za vreme pljačke muškarac počinio i krivično delo silovanja maloletnice, odnosno 12-godišnje devojčice.

Pljačkaš je u ranim jutarnjim časovima upao u porodičnu kuću sa namerom da ukrade novac i vredne stvari, ali igrom slučaja, devojčica (12) koja je bila budna zatekla se na licu mesta.

Nakon što je ugledao dete, zločinac je počinio užasno nedelo – uhvatio je devojčicu za kosu, tukao ju je, svlačio, da bi je naposletku i silovao, navodi argentinska Cronica.

Majka žrtve se probudila kada je začula ćerkine vriske, a kada je sišla do prostorije gde se užas dogodio, napadač, za kog se ispostavilo da je komšija, pobegao je glavom bez obzira.

– Kada sam začula ćerkine vriske sva sam se naježila i strčala sam do kuhinje da vidim šta se dešava. Kada sam došla dole, umalo nisam umrla od užasa i očaja koji sam ugledala – navela je majka i istakla da bi počinioca ubila na licu mesta, ali stanje šoka joj je bila prepreka u tome, a komšija je uspeo da pobegne.

Žena je pozvala policiju, a zajedno sa ćerkom potražila je pomoć u Kancelariji za s*ksualne zločine, pošto je devojčica bila vidno uznemirena i dugo nije mogla da dođe sebi.

Ubrzo potom, zločinac je uhapšen u ulici Ekvador 17.

– Uhapšeni muškarac stavljen je na raspolaganje Jedinici za funkcionalna uputstva (UFI) u La Plati, gde se istražuje slučaj s*ksualnog zlostavljanja sa telesnim pristupom – navodi se u saopštenju policije.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.